Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu ateiści są tacy nietolerancyjni dla wierzących?

Polecane posty

Gość gość

Ja jestem wierząca ale szanuje wyznawców różnych religii i niewierzących też, nie wyśmiewam ani nic a ateiści mają problem z tym ze ktoś wierzy w Boga

Gość gość
no tak, musisz być strasznie przesladowana w kraju w którym kościół decyduje o prawi, o tym jak zyć, co sie dzieje w polityce

Gość gość
Bo widzą zaciemnienie umysłowe i chcą was wyzwolić :) Więc nie obrażajcie się tylko przyjmijcie to po chrześcijańsku z pokorą i zrozumieniem ;)

Gość gość
Cos ty.Dla mnie kazdy moze sobie wierzyc w co chce tylko ja tez wyrazam swoje poglady na temat pewnych spraw.

Gość gość
gość dziś Ja jestem wierząca ale szanuje wyznawców różnych religii i niewierzących też, nie wyśmiewam ani nic a ateiści mają problem z tym ze ktoś wierzy w Boga x Nie wiem gdzie ty zyjesz? W Polsce niestety jest odwrotnie jak piszesz. Kościoł u nas narzuca nam swój pogląd, ktory nie ma nic wspólnego z wiara chrześcijanska, bo koscioł w Polsce stal się koalicjantem partii rządzącej czyli PiS

Gość gość
Powiedziałam ze jestem wierząca a nie religijna. Wiara w Boga a w KK to dwie różne rzeczy ateiści są chyba za mało inteligentni żeby uchwycić różnice

Gość gość
Zgodzę się się z tym że religie robią ludziom wodę z mózgu a Klecha modli się tylko za pieniądze. Można być wierzącym ale nie chodzić do kościoła

Gość gość
Powiedziałam ze jestem wierząca a nie religijna. Wiara w Boga a w KK to dwie różne rzeczy ateiści są chyba za mało inteligentni żeby uchwycić różnice x chyba ktos wierzacy w zydowskie bajki nie powinien oceniać inteligencji innych

Gość gość
Inteligentny człowiek jest tolerancyjny i wie że wiara to sprawa intymna każdego człowieka, dlatego to z was są idioci o niskim IQ

Gość gość
Do 15:40 No idioci ale kazdy przeciez moze sobie wierzyc w co chce i ma do tego prawo.

Gość gość
Jak można "wierzyć" w takie gòwno jak religia???? i dawać tym hoojom jeszcze swoją kase? Logicznie JAK??? Szczyt debilizmu, mózg wyprany od kołyski.

Gość gość
Inteligentny człowiek jest tolerancyjny i wie że wiara to sprawa intymna każdego człowieka, dlatego to z was są idioci o niskim IQ x serio?co do zasady niby tak, ale byłabyś tolerancyjna dla ludzi w sekcie gdzie religijnie usprawiedliwiaja np. gwałty na małych dzieciach? Bo sa takie. albo np religie w których składa sie ofiary z ludzi?

Gość gość
gość dziś Powiedziałam ze jestem wierząca a nie religijna. Wiara w Boga a w KK to dwie różne rzeczy ateiści są chyba za mało inteligentni żeby uchwycić różnice x Za to ty jesteś inteligentna inaczej Zmień dilera

Gość gość
Polski katolicyzm nie ma nic wspolnego z chrzescijanstwem - a hierarchia to juz tylko korporacja - z tego punktu widzenia kościół jest juz tylko przedsiębiorstwem - nie ma nic wspólnego z religia

Gość gość
wole spalić kase niż dać tym pasożytom w sukienkach

Gość gość
Kto zajmuje 83-cie miejsce, na liście najbogatszych Polaków. Jaki zakonnik, kto wie? I pytanie dodatkowe: Z jakiego pochodzi zakonu?

Gość gość
ksiądz przyszedł po kolendzie i kazałem mu wyp/ierdalać z tą ciemnotą średniowieczną

Gość gość
Ja się nie wypowiadam I nie wdaję w dyskusje na temat cudzej wiary. Nic mnie to nie obchodzi, dopóki nie ma wpływu na moje życie. Ale tak czy siak uważam religijność oraz wiarę jako taką za swego rodzaju słabość umysłową. Toleruję, to w sensie, że mi to nie przeszkadza i nic mnie nie obchodzi, ale wcale nie szanuję takich poglądów.

Gość gość
gość dziś od dawna to mówie ale ciemnota dalej nie kuma

Gość gość
15:51 Szustak?

Gość gość
Kościoły pustoszeją nie dlatego, że ludzie przestają wierzyć w Boga, ale dlatego, że przestają wierzyć w polski Kościół. Nie życzą sobie upolitycznionych i merkantylnych pośredników z Panem Bogiem./Jarosław Kurski/

Gość gość
Pustoszenie Kosciola nie jest zadna wina propagandy tylko trendow wsrod ludzi ktorzy wola porobic cos innego niz tam isc.Zreszta teraz ludzie sa mniej zacofani niz byli kiedys.

Gość gość
Nie ma ani księdza, ani zakonnika.

Gość gość
Sama jestem kimś pomiędzy agnostykiem a ateistą i tez mnie to dziwi. Widocznie część ateistów musi dowartościować swoje wątłe ego, dowalając wciąż wierzącym. A wiara to nie to samo co religia. Ta pierwsza jest sprawą indywidualną każdego człowieka.

Gość gość
Lewica z natury jest bardzo nietolerancyjna. To faszyści, którzy uczą innych, jak mają żyć.