Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martyskka4678

Problem nastolatki

Polecane posty

Gość martyskka4678

Cześć, mam poważny problem... Źle dzieje się w mojej głowie. Problem dotyczy mojego odchudzania. Rok temu, ważąc 69 kg przy wzroście 173 cm zaczęłam swoją dietę 1000 kcal. Zeszłam do wagi 54, zaczęły się problemy z miesiączkowaniem. Udałam się do dietetyka, rozpisał mi dietę 2000 kcal i okres niby wrócił, ale bardzo mały. Przy tym nie przytyłam. Jednak w mojej głowie cały czas siedzą zbędne kalorie, strach przed jedzeniem i potrzeba ciągłego ruchu. Boję się usiąść, bo obawiam się, że kalorie "zalegną" we mnie. To straszne, chodzę nawet gdy nie mam zupełnie siły, a odpoczywam jedynie w nocy, śpiąc. To straszne, kilka razy myślałam o odebraniu sobie życia, bo ciągłe myślenie o mojej diecie zabiera mi całą radość życia... Niech ktoś mi wytłumaczy, jak normalnie żyć...

Gość gość
Sama sobie nie poradzisz,musisz skorzystac z pomocy psychologa.ale dobrze ze sama widzisz problem, bo.wiekszosc anorektyczek twierdzi ze nie jest chora tylko inni sa.nawet nie mysl o odebraniu sobie zycia, ono przed toba i to najlepsze lata,moze piwiedz wszystko lekarzowi ogolnemu a on cie pokieruje A zanik okresu to male piwo, zdarza sie i zupelnie zdrowym np ze stresu czy podrozy, najgorszy problem ze chcialas odebrac sobie zycie

Gość gość
Może na blogu Pepsi Eliot ci pomogą.