Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy! Dlaczego nie chudne?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Bardzo zalezy mi na jakiejs radzie w zwiazku z odchudzaniem, niech wypowiedza sie moze osoby majace podobne doswiadczenia. Otoz od prawie tygodnia stosuje diete. Jem 5 posilkow, albo nawet wiecej, unikam słodyczy, w sklad posiłków wchodza owoce i warzywa oraz białko. Cwicze codziennie ponad godzine na rowerku treningowym z prawie najwiekszym obciazeniem i intensywnoscia. Waga ani drgnela od tych 6 dni.. Chcialabym w ok 2 miesiace zrzucic ok 14 kg. Moj wzrost to 166 cm a waga to 68 kg.. Jestem zalamana, czuje sie bardzo gruba, a codziennie wysilki nic nie daja. Macie moze jakies sposoby, jak sie pozbyc takiej nadwagi skutecznie? Oczywiście odrzucam jakies tabletki na odchudzanie.

Gość gość
Powody: 1) Jesz tyle kcal ile spalasz, więc bilans wychodzi na zero. 2) Jesteś przed okresem, albo i nie ale i tak Twój organizm zatrzymuje wodę. Rada: Rób i jedz to samo, tylko o połowę mniejsze porcje. Zobaczymy czy waga się ruszy.

Gość gość Monika 29
A próbowałaś zastosować Slimunox? U mnie też były problemy z efektami odchudzania do czasu jak zaczęłam stosowac te tabletki.

Gość gość Agnieszka Gniezno
Może masz po prostu żle dobraną dietę? Stosujesz w ogóle jakiś suplement? Bo mi bardzo pomogło zastosowanie Foreverslimu. Może to klucz do sukcesu w twoim przypadku

Gość gość
Witajcie! Czy ktoś z was próbował ten produkt na odchudzanie - African Mango? http://nplink.net/vGjQos6A W necie jest dużo pozytywnych opinii i chciałabym zamówić ten produkt.

Gość gość
ja stosuję african mango ale zamówiłam na stronie producenta https://africanmangosklep.pl i muszę przyznać ze efekty sa całkiem spoko po dwóch miesiącach schudłam ponad 8 kg

Gość gość Marzenka Y
U mnie tez odchudzanie "szło pod górkę" do czasu aż zastosowałam Slimunox.

Gość gość Krystyna I
Ja też tak miałam do czasu jak zastosowałam Slimunox.

Gość sara00
Może kłopot tkwi w metabolizmie i niepoprawnej pracy? U mnie tak było, że przemiana jak u starej babci. Dopiero po iqgreen mi się ruszyło, zielona kawa podkręciła metabolizm i było widać efekty diety i ćwiczeń.

Gość gość
Autorko, nie polegaj na wadze, tylko miarce :) Jeśli odżywiasz się zdrowo i ćwiczysz, to tracisz sadło, a zyskujesz mięśnie. Mięśnie ważą więcej od tłuszczu, więc wniosek jest oczywisty. Patrz, czy i jak zmienia się Twoja sylwetka, a nie tylko waga.

Gość gość Sabina 21
A próbowałaś zastosować Foreverslim? Mi ten środek bardzo pomógł

Gość gość Izabella
ja też bardzo długo miałam problemy z nadwagoą. Pomogło dopiero zastosowanie Slimunopx

Gość gość Zośka
Ja też miałam problemy ze stratą wagi do czasu aż nie zastosowałam Foreverslim

Gość gość karilona H
Mi udało się dopiero pozbyć nadwagi jak zastosowałam Slimunox, Wcześniej moje wysiłki prszypominały walkę z wiatrakami

Gość gość Marianna Ds
W moim przypadku sukcesem okazało się zastosowanie Foreverslim. W 3 miesiące schudłam 14 kilo

Gość gość
Jestem bardzo zadowolona z efektu jak dały mi Slimunox.Na początku myślałam że raczej efekty będą kiepskie ale jestem mile zaskoczona.Udało mi się zrzucić 10 kg bez żadnych wielkich wyrzeczeń.

Gość gość Agnieszka N
MI w odchudxzaniu bardzo pomogło zastosowanie Foreverslim

Gość gość
Ja jestem bardzo zadowolona z wyniku jaki osiągnęłam przy zastosowaniu Slimunox. W końcu moja waga spadła o całe 14 kilo, a to oznacza jedno - nie mam już nadwagi

Gość gość
Ja też tak długo miałam, do czasu aż nie zastosowałam Slimunox.

Gość gość
Mi się udało z Slimunox schudnąć.Ale obawa przed tym że znowu przytyję zmobilizowała mnie do tego że nadal jeżdżę na rowerze.Co drugi dzień niezależnie od pogody staram się przejechać 5 kg.Polubiłam ten wysiłek po nim czuję się o wiele lepiej.

Gość gość Monika J
U mnie też były problemy ze spadkiem wagi do czasu jak zastosowałam Slimunox. Od tego momentu moja waga spadała systematycznie w dół

Gość gość
Slimunox to suplement diety który jako jeden z niewielu jest skuteczny.Brałam go przeszło dwa miesiące udało mi się schudnąć 15 kg.Teraz jem to co lubię a mimo tego kilogramy nie wracają

Gość gość
Jest bardzo skuteczny, zapewnia odpowiednie zyski producentowi kosztem naiwniaków którzy myślą że dzięki temu schudną. Bo właściwy cel tych wszystkich preparatów jest jeden - dobrze zarobić na ich sprzedaży.

Gość gość
Smiało polecam Slimunox te tabletki przyśpieszyły u mnie znacznie proces odchudzania, oczywiście nie łykałam samych tabletek do nich stosowałam diete 1500 kalorii chodziałam na siłownie, zaowocowało to 12 kilogramami mniej

Gość gość Mirella
Ja zaczęłam dopiero gubić nadwagę, jak zastosowałam Slimunox

Gość gość
przede wszystkim: - Mniej dziennie jeść lub zdrowiej jeść - więcej warzyw zamiast mięsa - zero cukru, słodyczy - mięcej ruchu - najlepsze jest bieganie wszystko w temacie