Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAMAWCIAZYKASIA

Lozysko Przodujace

Polecane posty

Gość MAMAWCIAZYKASIA

Dziewczyny jestem w 32tygodniu ciazy do tej pory mialam lozysko nisko ulozone i zaslanailo szyjke , porod mial odbyc sie przez cesarkie ciecie , dzis bylam na wizycie i lekarz stwierdzil ze lozysko sie podnioslo i wszystko wrocilo do normy mialam dwa lekke plamienia bylam w szpitalu ale caly czas czekali do 32tygodnia zeby stwierdzic ostatecznie i jestem w lekkim szoku czy to rzeczywiscie mozliwe , moge wrocic do normlanego zycia bez lezenia itp .

Gość gość
No i ??Jakie niby jest pytanie ??

Gość MAMAWCIAZYKASIA
czy to jest rzeczywiscie mozliwe ? czy ktoras z was tak miala zaznacze ze nie mieszkam w polsce i dlatego nie ufam lekarzowi w 100%

Gość gość
Tez nie mieszkam w Polsce i dlatego chodze prywatnie do polskiej kliniki.Zaplac i nedziesz mogla spac spokojnie a nie stresowac sie do konca ciazy

Gość MAMAWCIAZYKASIA
juz jestem umowiona do polskiego lekarza ale wydaje mi sie ze ci w druga strone przesadzaja az za bardzo , chcialam tylko sie dowiedziec czy ktoras to przechodzila lub miala podobnie

Gość gość
Idź koniecznie prywatnie na dobre USG. Upewnij się tylko, że mają bardzo dobrą i dokładną maszynę. Zapłać i bądź spokojna. U mnie jeden lekarz powiedział w 34 tygodni że mam łożysko przodujące, dał skierowanie na cc więc tego samego dnia leciałam do szpitala żeby mnie zbadali i umówili. W szpitalu okazało się że to kompletna bzdura, że wszystko jest ok. Nie wierzyłam i poszłam następnego dnia na prywatne USG, które potwierdziło że wszystko jest ok :(

Gość gość
Jak najbardziej. Łożysko przodujące może się podnieść... :) i zaplanowana cesarke może zakończyć się porodem siłami natury... powodzenia

Gość gość
Lozysko przodujace podniesc sie nie moze ale nisko osadzone tak. Dzieje sie tak dlatego, ze wraz z powiekszajaca sie macica podnosi sie wrosniete w nia lozysko. Jesli lozysko jest nisko po prostu nie szalej. Nigdy nic niewiadomo. Kazda ciaza jest inna.