Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wizjonerka

...

Polecane posty

Gość gość
Cześć, Damian. ;-) Opanowałeś już trudną sztukę lakiernictwa, czy wciąż paznokcie jedziesz pędzlem jak pijany Andrzej zderzak po spotkaniu z psem? :classic_cool:

Gość gość
Teeee.. może najpierw słownik przestudiuj...amebo. Nie ma to, jak srać wyżej, niż się zad ma. Gwiazda kafeterii...hahaha.

Nie studiuję słownika a mimo tego płacą mi tyle, że w twoim ptasim móżdżku by się to nie zmieściło :)

Gość gość
No widać, że nie studiujesz. Niech pozostanie twoją słodką tajemnicą, za co ci płacą.

Za to, że umiem robić coś praktycznego w przeciwieństwie do ciebie :) Słownik ci jeść nie da pustaku :D

Gość gość
Sorry...poziom szamba, to nie dla mnie...ty dalej się w nim taplaj. Miłej nocy:)

Gość gość
Ktoś inteligentny zrozumiałby o co chodzi...zrozumiałby przekaz. Niestety...są ameby, których szczytem inteligencji jest czepianie się słówek. Przeanalizuj to na spokojnie...może wyciągniesz jakieś wnioski. Bez odbioru, bo szkoda czasu i klawiatury.

Gość gość
A gdzie się podział nagłówek? Trudno było wytropić, gdzie jest byk, to bezpieczniej usunąć wszystko...haha. Dałaś czadu wizjonerko.

Czasem jestem tu zbyt wylewna, dlatego usuwam tematy... A polszczyzną to gardzę tak, jak i tobą :) Dlaczego tu nadal jesteś i się kompromitujesz? :)

Gość gość
Jedną, wielką kompromitacją, to jesteś ty. Pomimo zszarganych nerwów, jednak spokojnej nocy życzę. Paaaaa