Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewciabogusia

bole okresowe zaraz po owulce czy mialyscie taki objaw?

Polecane posty

Gość ewciabogusia

witam wszystkie Mamy :-) od dwoch miesiecy mocno staramy sie o Dzidzie i pierwszy raz mam tak jakos inaczej i chcialabym sie dowiedziec czy ktoras z Was miala takie objawy :) otoz zaraz po owulce moze 2-3 dni zaczal mnie bolec brzuch jak na okres, utrzymuje sie on do dzisiaj i wczoraj doszedl bol piersi a takie bole okresowe czy piersi mialam zawsze przed samym okresem a nie ponad tydzien przed @ . nie chce sie nakrecac ale jest jakos inaczej, i dodam ze tempka caly czas wysoko 36.9 albo 37.1 czy 37.2 dzisiaj jest 22dc a do okresu jeszcze 8 dni :)

Gość gość
U mnie pojawił się taki ból po zapłodnieniu. Coś takiego jak na okres, ale bardziej taki kłujący. Potem cisza. Kilka dni przed spodziewanym okresem zaczęłam odczuwać wrażenie że moje piersi stały się jakby lekko większe i napięte. Potem trochę pobolewały po bokach, zrobiłam test 4 dni po spodziewanym okresie i wyszły dwie krechy.

Gość Wielki cyc
U mnie jedynym pewnym objawem były lekko nabite i bolące piersi, które nigdy wcześniej mnie nie bolały, nawet przed okresem.

Gość ewciabogusia
wow to super gratuluje:-) ale objawy tez raczej takie wlasnie jak na pms. Ja nigdy po owulce nie mialam boli brzucha jak na okres czy piersi tak szybko, zazwyczaj nie mialam pms albo 2-3 przed, dlatego teraz tak dumam i dumam, dodatkowo na temp wysoka caly czas,codziennie rano mierze zawsze o tej samej porze nie wstajac z lozka i mam 36.9 -37.0-37.1 :) moja siostra zaszla w ciaze niedawno i moja mamuska by miala wesolo jakby i mi sie w koncu udalo :)

Gość Wielki cyc
Skoro masz tak wczesne objawy to myślę że to może być to :)

Gość ewciabogusia
Mam nadzieje:-) dzieki i na pewno sie odezwe jesli sie udalo :-) aa o cycochy sie tak nie martw, odpowiednia pielegnacja no i odpowiedni biustonosz moze zdzialac cuda a moim zdaniem na cycki to najlepsza meska dlon, zawsze tak uwazalam, ja jak mialam jakie kolwiek dolegliwosci to zawsze po malym masazu przez mojego M szybko przechodzilo :)

Gość gość
jakis tydzien po zalpodnieniu bolal mnie brzuch jak na okres, zrobiłam test ale czysty:x kolejny test zrobilam dzien po spodziewanym okresie, tez czysty.. Dopiero 5dni potem wyszły dwie kreski

Gość gość
Autorko sprawdź czy wargi, oczywiście chodzi o te na dole ;) , nie zrobiły ci się ciemniejsze. Ja tak mialam w pierwszej ciąży. Plus łamanie w krzyżu.

Gość ewciabogusia
Witajcie. Dzisiaj jest tak samo jak wczoraj, tempka dalej wysoka, cycki bola, jesli chodzi o wargi sromowe to raczej maja normalny kolor, ale mi dzis doszlo odbijanie sie wiec juz chyba bez testu to ciaza jak nic, ale oczywiscie czekam do terminu@ i dam znac.