Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ale mnie ktoś tu nienawidzi hahaha

Polecane posty

Gość gość

chorobę nienawiści się leczy [cześć]

Gość gość
idz w p**du

Gość gość
Nieprawda, życzę Ci jak najlepiej Darku. Po prostu boję się twojej postawy wobec kobiet. Nie mówisz prawdy raczej, tylko lawirujesz, a dla mnie cena jest zbyt wysoka.. Nie pojmujesz tego albo nie chcesz, trudno.. A kochanie chętnie zapewnią ci fajne zapewne koleżanki. Sam dobrze o tym wiesz..

Gość gość
tak Darku wszyscy bojemy się twoich reakcji więc je blokujem w obawie o nie ;-) darku kolezanki i koledzy razem jedzą z jednego widelca bo nie stać ich na łyżke mąki więc pilnuj się i chwytaj mocno bo jak spadniesz i się potłuczesz ...oj..

Gość gość
Taki potężny i tak się boi o siebie albo jednak chodzi o kasę? ;) A myślałam, że moje obawy są problemem. Widzisz, wychodzi na to, że mamy sobie zbyt wiele do zarzucenia, kiedyś powiedziałeś, że to powinno być proste, a jeśli nie jest to znaczy, że to nie to. Zadziwiające jest też to moje powtarzające się negatywnie odczucie za każdym razem, gdy próbuje się do Ciebie zbliżyć. Chyba powinniśmy zapomnieć, bo to działa zbyt wyniszczająco już teraz, a pomyśl co mogłoby być potem. Nie jestem osobą, która tańczy jak jej się zagra. Nie myśl też, że jesteś moją jedyną okazją, ostateczną? ;) na udany seks, pełen emocji i pożądania.. chyba tak naprawdę w to nie wierzysz? :)