Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wybaczyc mu?pomocy

Polecane posty

Gość gość

Jestem z związku z chłopakiem, którzy się bardzo we mnie zakochał rzucił narkotyki przygody seks. Zabrał mnie jako swoją dziewczynę pierwszy raz na wakacje, jest we mnie potwornie zakochany. Przede mną miał bardzo dużo dziewczyn na seks. I jeden poważny związek dwa lata temu, kochał tamta dziewczynę, ale ja zdradził. Mi ukleklnal na kolanach i przysięgal że nigdy tego nie zrobi. Kupował mi prezenty, wszystko mówił że jestem jego pierwsza miłością. Wczoraj dowiedziałam się że po pijaku się całował z jakąś dziewczyną z innego miasta jestem załamana nawet to, że był pod wpływem w moich oczach go nie tłumaczy.. Pomocy. Płacze chociaż to on mnie bardziej kochał niż ja jego. Nic mu nie brakowało, świetny seks wspaniałe wakacje a tu coś takiego. Kocham go nadal, ale czy to ma sens. Dzisiaj pocałunek jutro kogoś puknie.. Diradzcie mi błagam

Gość gość
Każdy jest inny. Trudno oceniać. Ale fakt jest taki,że to kiepsko rokuje. Facet upija się i nie kontroluje zachowania,robi się odhamowany.Za każdym razem tak może być. To raczej trudne będzie dla Ciebie. Myślę że czeka Cię droga przez mękę w pewnym momencie zacznie Cię to niszczyć. Oczywiście nie jestem żadna tarocistka żeby nie było. Ale jeśli ktoś potrzebuje terapii to partner nie może brać tego ciężaru na siebie. Z narkotyków jeszcze nikt nie wyszedł bez porządnej terapii.

Gość gość
Zdradził swoją byłą dziewczynę która wtedy też była dla niego jedyna... Calowanie to również zdrada dla większości. Niestety nie był wierny i nie będzie pewnie żadnej kobiecie

Gość gość
Rozumiem, że kochasz, ale Ty jesteś ślepo zakochana. Facet umawiał się na przygodny seks, zdradził swoją byłą, którą wtedy kochał. Teraz zdradza Ciebie. Zastanów się o co Ty w ogóle pytasz. Wiem, że trudno Ci się z tym pogodzić, ale facet którego kochasz jes typem, który przeleci każdą, która tylko jest dla niego atrakcyjna. Jak on teraz nie potrafi być Ci wierny to co będzie za kilka lat kiedy np. będziesz trochę starsza i może Twoje ciało nie będzie już takie idealne. Seks z Tobą kiedyś może też nie być dla niego taki fantastyczny, zresztą jak widać już woli całować inne. Jak lubisz być tylko zabawką i nie przeszkadza Ci, żeby się nim dzielić z innymi to możesz sobie z nim być, ale jak szukasz poważnego związku to odrazu usuń jego numer

Gość gość
13.22 dokładnie. Taaak Cie kocha ze aż sie całował z inna, swoja była tez tak kochał ze ja zdradził. Narkotyki plus przygodny seks w przeszlosci...a może to wciąż teraźniejszość tylko lepiej ukrywana. On pewnie tak gada ze kocha a Ty oczywiście wierzysz we wszystko co Ci powie. Nie bądź naiwna. Bedziesz zdradzana, tracisz czas z z nim.

Gość gość
może to seksoholik? Jeśli tak to mimo,ze cie kocha to będzie pukal inne.Może warto żeby poszedł na terapie?

Gość gość
dziś niekoniecznie musi być seksoholikiem głupia p**do. tylko seksoholicy pukają na boku ?