Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to normalne objawy ciazy? Boje sie

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny to dopiero 6 tydzien od zaplodnienia,ale czuje sie fatalnie. Brzuch boli mnie okropnie,nie w dole,tak ogolnie,czuje sie jakby byl wypchany,ciezki,musze siadac co pare metrow,nie mam na nic sił,spie 14 h i to jestem niewyspana!

Gość gość
Ja tak nie miałam ale może też tak być bo hormony działają. :) A czego się boisz?

Gość gość
Szczerze mówiąc to trochę szybko jak na objawy ciąży. Generalnie w ciąży boli brzuch,czasem może nawet bardzo boleć, ale u mnie w obu ciążach takie objawy zaczynały się gdzieś w 8 tygodniu dopiero. Na wszelki wypadek skonsultowałabym to z lekarzem, pewnie zleci badania.

Gość gość
Mi się objawy typu bóle brzucha, mdłości i senność załączyły dopiero w 11 tygodniu. Też mi się wydaje że to za szybko na objawy, ale nie mam porównania..

Gość gość
Nie wiem czego sie boje. Nie moge wytrzymac sama ze sobą! To teraz calkiem sie boje jak mowicie ze to za wczesnie

Gość gość
A mnie brzuch bolał od początku, tak jak na okres, dlatego na początku w ogole nie skojarzyłam braku okresu z ciąża (miałam ciężki czas wtedy i myślałam, ze to z nerwów). Do pani powyżej - nie wprowadzaj autorkę z błąd, ze bol brzucha sie pojawia od któregoś tam tygodnia, bo to bzdury. Jesli to jest umiarkowany bol i nie towarzyszy temu krwawienie żywa krwią, to raczej nie ma powodu do obaw.

Gość gość
11:01 i 11:02 ale bzdury, samozwańcze ekspertki od ciazy:o nie czytaj tego autorko, bo tylko Cie stresują te idiotki. Objawy ciazy dopiero od 8, od 11 tygodnia?:D skąd to wzięliście takie "mądrości". Ja nie miałam żadnych przez cała ciąże, poza brakiem okresu i bólem brzucha. Moze napiszcie jeszcze, ze jak nie wymiotuje, nie mdleje i nie absurdalnych zachcianek, to raczej ne jest w ciazy?:D

Gość gość
Objawy ciąży mogą być bardzo różne. U mnie poza brakiem okresu jedyne co było na początku to bóle podbrzusza jak na okres ale okres nie nadchodził.

Gość gość
Każda ciąża jest inna. W pierwszej przytulałam się do wc i prócz tego dobrze sie czułam. W drugiej miałam identycznie jak ty : pobolewanie brzucha, ociężałość jakbym nie wiadomo co w nim miała. Chodzić zbytnio za dużo nie mogłam bo czułam ciągnięcie ale za to bardzo rzadko przytulałam wc. Początki to zawsze najtrudniejszy okres bo ciało się przyzwyczaja do dawki hormonów i zmian. Teraz jestem w 4 miesiącu i jest lepiej. Jeśli masz wątpliwości porozmawiaj ze swoim lekarzem.

Gość gość
6 tyg od zapłodnienia to 8 tydzień od ostatniej miesiączki

Gość gość
6ty tydzien od zaplodnienia to 8 tydzien ciazy. Nie jest za wczesnie na objawy. Ja np mialam silne mdlosci juz od 6 tygodnia w obu ciazach. Poczatki sa ciezkie, potem powinno byc lepiej.

Gość gość
Ja nie miałam wogole objawów bo o obu ciążach dowiedziakam się w 12 i 13 tyg,wówczas zaczęłam mieć objawy ciąży. To chyba podświadomość daje te objawy.

Gość gość
U mnie tez jakos 6-7 tydz od zaplodnienia i dzis mam kumulacje, ledwo zyje. Nie mam sily na nic, a syn lezy obok i smieje sie do mnie w glos i jak tu sie poddac. Brzuch tez mnie boli, chce mi sie spac. Ogolnie jakbym post pisalam sama