Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Śmieszy mnie to jak te które pracuja zazdroszczą matkom które pracowac nie muszą

Polecane posty

Gość gość
dziś x *opłacane,nie odkładane (słownik tel...)

Gość gość
08;27 dobre popieram hehe wszystkie siedzace w domu sa chore na umysle i na moje malo zaradne zyciowo.

Gość gość
Ale wy durne baby jesteście. I te siedzące w domu i pracujące.

Gość gość
Fajnie być w domu mając forsę-z wspólnej firmy, z wynajmu mieszkania czy czegokolwiek zeby na utrzymaniu faceta nie siedzieć w 100% bo to ryzykowna opcja. Wstajesz kiedy chcesz, soedzasz czas jak chcesz i nic cię nie ogranicza ani nie wkurfia w ludziach

Gość gość
Ja specjalnie zachodzę w ciążę co kilka lat żebym nie musiała wracać do pracy.

Gość gość
Ale się dowartościowują te pracujące matki. Nuda bez pracy? Właśnie jest odwrotnie. Jak nie pracujesz to masz mnóstwo możliwości co robić. 2 h sprzatania, gotowania a potem masz czas dla siebie i dziecka. Podczas, gdy wy siedzicie w pracy, ja czytam książkę czy pływam w basenie.

Gość gość
A ja nie muszę pracować, ale pracuję :) mój mąż zarabia ok, ja mam dochód pasywny, a dodatkowo sobie pracuję 6h dziennie, bo lubię swoją pracę zgodną z wykształceniem. Zanudziłabym się w domu. Mamy 2 dzieci.

Gość gość
gość dziś Ja specjalnie zachodzę w ciążę co kilka lat żebym nie musiała wracać do pracy. xxx Dla mnie ciąża, rodzenie i zajmowanie się małymi dziećmi to ciężka, nudna i mało wdzięczna praca. No nie zazdroszczę takiego życia.

Gość gość
Długo się będziecie licytować?

Gość gość
Podczas, gdy wy siedzicie w pracy, ja czytam książkę czy pływam w basenie. xxx Podczas gdy my pracujemy Ty pływasz w basenie czy czytasz książkę. W pracy się pracuje a nie siedzi (w większości przypadków). Dla mnie praca jest równie ciekawa i przyjemna co czytanie książki (w sumie jest nawet lepsza). A w basenie pływam po pracy.

Gość gość
I juz kazda ma super prace w ktorej sie spelnia :p ciekawe zkad sie wzial na kafe temacik o mudnej odmozdzajacej pracy wylacznie dla kasy

Gość gość
"zkad" o matko, to ja się nie dziwię, że ty w domu...

Gość gość
gość dziś Ja mam :-D