Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile powinien zarabiac facet aby kobieta na poziomie sie nim zainteresowala

Polecane posty

Gość gość
Jakaś żałosna nieudacznica podszywa się jeszcze pod faceta, żal.

Gość gość
1:39 skoro ty wszędzie widzisz podszyty to widocznie sam się często podszywasz pod kobiety , ktoś kto tak nie robi nie Oskarża innych , jesteś debilem oddaj się na leczenie

Gość gość
Ohoho, się paniusia obruszyła. Prawda zabolała?

Gość gość
4000 tysiące na rękę i własne dobre auto

Gość gość
Facet powinien zarabiać tyle, ile powinna zarabiać kobieta.

Gość gość
To zależy , ciężko ocenić co by miał jeszcze do zaoferowania oprócz kasy

Gość gość
Kobieta powinna leżeć i pachnieć a facet na nią tyrac albo odchodzę do innego z kasą , nie będę siedzieć z kimś kto nie ma nic do zaoferowania

Gość gość
4000 tysiące na rękę i własne dobre auto x O, przynajmniej tyle powinna mieć kobieta, żeby chciał ją facet na poziomie.

Gość gość
W doopie mam facetów na poziomie może być nawet dres byle by miał kasę , swój poziom to sobie możesz w stuleje wsadzić

Gość gość
1.51 - prostytutka?

Gość gość
A nawet gdyby to co prostytutka też zawód :D

Gość gość
1:47 a mozesz, obojniaku, po polsku pisac, czy JUZ nerwy puszczaja i krzywe, drapiezne i pazerne na pieniadze innych przeszczepy tak sie trzesa? "... widzisz podszyty" - ze hmmm?:D po co "oskarza" z duzej litery? moze zadzwon po pogotowie, bo wylewu chyba dostajesz, podszyweczko. nie radze sie w przyszlosci za faceta podawac - nie masz do tego predyspozycji. ciekawe, czy do latajacych lapsk jeszcze noga tupiesz? focha rzuc i zrob "ciche dni":D a ostrzegalem, teraz bedziesz sie telepac do rana pewnie, nie popluj monitora. i nie rycz. same jestes sobie winne obojniacze stworzenie. pomysl byl idiotyczny o czym lojalnie pojawilo sie uprzedzenie. wszelka dalsza trauma jest twoim wlasnym wyborem i narazanie sie na nie jest tylko twoja wina.

Gość gość
Temat dla tępych i roszczeniowych Karyn, które nie potrafią same na siebie zarobić.

Gość gość
1:55 tych wypocin analfabety się nie da nawet czytać więc sobie darowalam po 1 linijce

Gość gość
Skoro temat roszczeniowych karyn to stąd wypiertalaj bo ci stuleja zaraz pęknie

Gość gość
01:51 nie wiem w jakiej iluzji ty zyjesz, ale jak sobie lezysz i pachniesz a potem, rozczarowana zbyt mala wartoscia materialna jaka ci "przypada" z tego tytulu rzucasz kogos... to niby jak masz zamiar jakakolwiek kase jeszcze zabierac? czyszczenie nieswojego konta moze sie skonczyc odpowiedzialnoscia prawna. z nieswojego(bo tylko lezysz, to niby jak masz sobie kupic) mieszkania tez nikogo nie wyrzucisz. wrecz przeciwnie, mozesz sama wyleciec szybciej niz sie wydaje... zapoznaj sie troche z realiami, dla swojego wlasnego dobra.

Gość gość
1:59 a ty dla swojego dobra się zamknij i przestań wciskac ryj gdzie ci nie każą , mi chłopak daje tyle kasy ile chce a tobie gooffno do tego , on zarobił nie ty nierobie który cały dzień ujada na forum czyli jesteś bezrobotnym filozofem analfabeta

Gość gość
01:56 - nie "... się nie da nawet czytać" tylko "nie da ŚIĘ nawet czytać" porzadek i uklad zdania jest wazny, nie uczyli w szkole czy duzo wagarowalas? - "... darowaŁam". jesli juz uzywasz polskich znakow to rob to porzadnie. - "po jeden linijce"? nie nauczylo sie dziecko w gimnazjum, ze liczebniki rowniez sie odmienia? poprawna pisownia: " po 1-SZEJ linijce" i ktos, kto nie potrafi pisac po polsku bedzie wyzywal innych od analfabetow:D paradoks tej sytuacji jest po prostu komiczny. to z grubsza tak, jakby slepy widzacych uczyl rozrozniania kolorow:D gratuluje, osiagnelas absurdalny poziom idiotyzmu, to sie dosc rzadko ludziom udaje:D

Gość gość
02:02 a sama czego miedzymordzie pchasz z pretensjami? nie nauczyli, zeby nie robic tego, co sie innym zarzuca? co, tylko tobie wolno sie wpierniczac gdzie popadnie i naskakiwac na ludzi jak zwierze chore na wscieklizne? i sie jeszcze chwali, jakie ma dwie lewe rece:D zwykla utrzymanka jestes (synonim od prostytutki), skoro tak sie zachwycasz dostawaniem pieniedzy. pewnie sie kretynko w zyciu jeszcze "nie splamilas" uczciwa praca, co?:D troche kultury, przed "który" brakuje przecinka. piszesz jak idiotka ktora podstawowki nie skonczyla a innych wyzywasz od analfabetow:D przed przecinkiem NIE STWIAMY spacji. rany, ty sie kiedys uczylas pisac chocby odrobine? NA KONCU ZDANIA STAWIAMY KROPKE. i w tym momencie dyktando juz by lezalo i kwiczalo:D na marginesie... jak bardzo scurviony umysl trzeba miec, zeby sie chwalic ZAROBKAMI chlopaka jakby byly wlasnoscia kogos innego? oby to nie byl poziom wiekszosci bab, bo wtedy juz pozostanie wylacznie sprowadzanie lepszego materialu genetycznego z innych krajow...

Gość zdychaj samotnie
gość wczoraj 10.000 /rękę - inaczej nie jestem zainteresowana goło/dup/ca/mi. Ja zarabiam skromne 2.400 i nie mam zamiaru wspierać faceta finansowo. > buahaha, taaa ale kotwicą u nogi faceta to byś chciała być, co? ale tępa suka

Gość gość
jak baba leci na kase, co łatwo widać, od razu jest kopana w du'pe, tyle

Gość gość
w odpowiedzi autorce, kobieta na poziomie nie leci na kase, tylko tępe leworęczne pustaki świecące du'pą

Gość gość
Jesli ktos juz jest w stanie podac CENE swojego "zainteresowania", to to zwykla prostytucja jest. Nienormalne byloby nazywac zwykla prostytutke kobieta na poziomie. To sie nawzajem wyklucza.

Gość gość
Mnie rozbraja znajomy - lat 32,od 10 lat pracuje w tej samej firmie na najniższym stanowisku za....1800 zl :D nie szuka nic bo wg niego to bez sensu,tam mu jest wygodnie bo cale dnie serfuje po necie :) mieszka oczywiście z rodzicami.Dziewczyny na stale mieć nie chce,zadna mu nie pasuje,wymagania ma duże.Tylko co taki nieudacznik może zaoferować? Miejsce w wąskim łozeczku w malutkim pokoju rodem z lat 80tych u rodziców w m2? Niestety w dużych miastach sporo takich nieudacznikow. Dla mnie facet musi zarabiać przynajmniej tyle co ja czyli min.6 tys,a im więcej tym lepiej.Tak żeby można było żyć normalnie.

Gość gość
Ja 30 lat zarabiam do 1500, szukam bezrobotnej, mieszkam z mamą.

Gość gość
nie szuka nic bo wg niego to bez sensu,tam mu jest wygodnie bo cale dnie serfuje po necie X Też bym nie szukał. 1800 to super pensja za obijanie się, mój kolega miał tyle za bycie piekarzem i po prostu 8 h harowy.

Gość Mateusz Niemczyk
Ja mam 36 lat i jeszcze nie zarabiam ale mam nadzieję że od października pójdę do pracy. Na początek 1650 zł netto po kilku miesiącach pracy mam nadzieję że dojdzie do 1800 zł netto. Może kogoś wtedy poznam

Gość gość
ja zarabiam 10k, wiec facet powinien co najmniej 13-15 k. czekalam 6 lat, az poznalam takiego, ktory zarabia 35k i jestesmy juz po slubie :)

Gość gość
Ta jasne, sorry mając 35 to bym sobie sponsorowal 18.