Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile powinien zarabiac facet aby kobieta na poziomie sie nim zainteresowala

Polecane posty

Gość Mateusz Niemczyk
Chciałbym aby we mnie się zakochała taka co zarabia 15 tyś zł. A ja bym w domu nadzorował pracę sprzątaczki. To by było fajne.

Gość gość
zapomnij nieudaczniku, kobiety nie zakoc***a sie w facetach zarabiajacych mniej od nich, bo znaczy to, ze sa mniej zaradni a to juz powazna wada w oczach kobiety

Gość Mateusz Niemczyk
Jest jeszcze miłość. Będzie jej ze mną dobrze. Ona ma swoje pieniądze i jedyne co by jej brakowało to miłości. Nie wiem czy na tym forum ktoś to umiałby zrozumiec

Gość gość
Też bym tak chciał, poznałem taka jedna ale chciała mnie zatrudnić w swojej firmie a ja nie chcę pracować.

Gość gość
0:45 zakompleksiona dziewuszka się dowartościowuje że jej mąż jest "wysoki, przystojny" a innych ludzi obraża. Złapała portki które się kończą na 185. centymetrze od ziemi i cała happy :D tym bardziej że portki jeszcze piniondze przyniosą do domu :)

Gość gość
Ja osobiście zarabiam niecałe 3200 zł netto i dziewczyna, z którą się ostatnio spotykałem nie mogła zrozumieć, jakim cudem nie jest mnie stać, by zabierać ją do knajp czy na wycieczki minimum 2-3 razy w tygodniu. Stwierdziła, że to ją bardziej stać, a ma 1800 netto. Tylko, że ja spłacam ratę za mieszkanie i kilka innych kredytów, wyżywienie i paliwo kosztuje, czasami też wypadałoby się umyć i wyprać ubrania, ale no "najmądrzejszej" nie przetłumaczysz.

Gość gość
gość dziś To w czym ty sie myjesz gościu? W mydle za 1000 zł?

Gość gość
Wy tak kobitki naprawdę myślicie czy tylko wdajecie się w pyskówkę z prawikami? Nie można oczekiwać od kogoś cudów jeśli samemu nie prezentuje się jakiegoś poziomu. U mnie wśród znajomych nie ma praktycznie dysproporcji w zarobkach, dziewczyna zarabia 3k a jej partner 3.5 i jakoś nie zwracają na to uwagi. Także chyba ktoś tu za bardzo odjechał.

Gość gość
gość dziś Może nie w mydle za 1000 zł, ale same raty kredytów+ czynsz za mieszkanie i rachunki typu prąd, gaz, telefon wynoszą mnie miesięcznie niecałe 2400 zł. Czyli zostaje 800 zł na życie, a chciałbym coś jeszcze odłożyć, ale no nie ma z czego.

Gość gość
Myślę, że z 50tys zł miesięcznie

Dżentelmen o pieniądzach nie rozmawia. Dżentelmen pieniądze ma.

Gość gość
i później takie karyny kończą z wiecznie bezrobotnymi sebiksami, którzy je regularnie piorą po pysku. życie...

Gość gość
Myślę że przy zarobkach w okolicy 10k wiele kobiet na poziomie i nie na poziomi sie takim facetem zainteresuje. https://cutt.ly/ywXd9