Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jollka2018

po 9 miesiacach milosci z szefem takie rzeczy

Polecane posty

Gość jollka2018

Moj szef, mily facet.Od 9 miesiecy pilismy codziennie razem kawe, pisal codziennie ze kocha, spotykalismy sie po pracy, chodzil ze mna kupowac buty, te same zainteresowania,po czasie chcial sie bzykac,ale uciekalam, calowalismy sie , przytulali, wspierali kiedy byl w szpitalu, po 3 tyg urlopu, po pracy poszlismy na spacer i sie to stalo, bzyknelismy sie.Na drugi dzien w pracy usmieszki glupie, zero spontanicznej rozmowy, wstydze sie go,dzis nie chcial mi dac urlopu, robil problemy,jest arogancki. Jestem zaskoczona jego zachowaniem, dlaczego? I juz nie chodzi mi o to wszytsko, bo jakos to przerobie, jestem silna i dumna, nie mielismy zadnego kontraktu, nie spotykalismy sie w domach prywatnie, zawsze na gruncie neutralnym, nikt nikomu nic nie obiecywal, rozumiem. ale jak ja mam tam dalej pracowac?

Gość gość
przykro mi , pech

Gość gość
każda zaliczona musi odejsc z pracy, nie wiedzialas o tym? sprawdzil, nie przypadlas mu do gustu, to poszuka nastepnej

Gość gość
Mususz mu teraz dawac du py loda i minete codziennie wtedy da ci awans i urlop ile chcesz

Gość jollka2018
po 9 miesiacach nie przypadlam do gustu?mozna komus mowic kocham cie i byc takim milym przez taki czas?i po tym wszystkim tak sie zachowac?

Gość gość
Niestety to prawda.Każdy facet który zaliczy szuka następnej i Ciebie ma juz gdzieś.Pewnie będzie teraz chamski i robił Ci pod górkę żebyś bsama odeszła

Gość jollka2018
Porozmawiam z nim na ten temat o tak zrobie za seks bedzie mi moze placil wiecej

Gość jollka2018
Nie ma mnie gdzies tylko mowil ze obrabia tez inne pracownice chce sprawdzic ktora jest lepsza. Alw mowil spokojnie ciebie bede czesciej. Ciesze sie z tego bardzo:) codzienne *****nko jees

Gość jollka2018
super, dzieki za rady :(

Gość jollka2018
Bardzo mi pomogliscie teraz wiem ze musze sie wziazc w garsc i mu go obrabiac przy kazdej okazji i mogi ustawiac na 15:45:)

Gość jollka2018
przeciez bylo milo, nie rozumiem, dziewczyna z dobrym sercem, tak mnie skrzywdzil i jeszcze musze tam pracowac

Gość gość
niech zgadnę, facet żonaty i dzieciaty.

Gość jollka2018
rozszedl sie z zona , ma dziecko, ale dlaczego tak mnie wkrecil, dlaczego oklamal, jesli sie mu cos nie podobalo przez te 9 miesiecy, to sie konczy delikatnie i juz, a on ciagnal to dalej,zeby mnie "zaliczyc" nie umiem uwierzyc ze to wszystko ....po tym przestalam wierzyc w ludzi

Gość grejsdżons
zdrada zdrada podstępne zimne oczy gada,,,