Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego wasi mężowie was zdradzili?

Polecane posty

Gość gość

Czy z perspektywy czasu znalazlysvie odpowiedź?

Gość gość
nie kochał mnie

Gość gość
Powiedział to?

Gość gość
pomimo wszystkiego wtedy nie chciałam zeznawać, teraz żałuję

Gość gość
Bo nie robimy lodów i kochamy się na kłodę... dwa razy w roku a oni chcieli częściej :-(

Gość gość
Bo nie chcemy anala, nie godzimy się na gang bang, nie robimy loda i nie liżemy rowa :D

Gość gość
Bo go ponizalam; wrzeszczalam caly czas; obwinialam o wszystko; zdradzilam; urodzilam dziecko kochanka. Teraz zostalam sama z dzieckiem i szukam porzadnego mezczyzny najlepiej prawiczka, ktory mnie nie opusci juz nigdy.

Gość gość
Bo jak za mlodu sie nie wyszalal nie zaliczyl d**ek to trzeba po slubie

Gość gość
Brzydka tez zaliczy taki facet dla takich k****arzy nie ma znaczenia

Gość gość
Bo był głupim mamin synkiem i miał siostrę koorefke której się bał i słuchał we wszystkim a ta kazała mu się pieprzyć ze swoimi kumpelami po fachu i on to grzecznie robił żeby się młodsza siostra nie wnerwiła i go nie pobiła :D :D :D

Gość gość
Bo po ślubie a właściwie jeszcze przed hodujemy wielkie doopy na wypadek wojny i obozu, a faceci wiadomo wolą małe doopeczki, nie da się tego pogodzić :-(

Gość gość
Moj mnie nie zdradza ale koleżanek mężowie tak. Koleżanki mają swoich mężów za matołków i pantoflazy a nie wiedzą że to one są tępe. W naszym związku jest bez tabu i mąż jest zawsze nawet podczas każde badania cipki czy zabiegu i uczestniczył przy porodach. WSZYSTKO SOBIE MÓWIMY! A koleżanki gdy mężowie chcieli być przy nich przy badaniach itd.. to ich wysmiali a oni w wendetcie nic nie mówiąc poszli w kierunku zdrady. Mają czego chciały nie liczysz się z partnerem to i on ma cię gdzieś!

Gość gość
Bo po ślubie a właściwie jeszcze przed hodujemy wielkie doopy na wypadek wojny i obozu, a faceci wiadomo wolą małe doopeczki, nie da się tego pogodzić smutas.gif xxxxxx Masz małą dope ale gębę jak niewypał. No nie da się tego pogodzić :D

Gość gość
16:40 twoim największym problemem nie jest wielka doopa tylko najwyraźniej upośledzona/y umysłowo jesteś :-D ...to też podważa twoje przekonanie o urodzie swojego ryja

Gość gość
16:40 twoim największym problemem nie jest wielka doopa tylko najwyraźniej upośledzona/y umysłowo jesteś smiech.gif ...to też podważa twoje przekonanie o urodzie swojego ryja xxxxxxx Upośledzona umysłowo to jesteś ty dlatego tylko widzisz te wielkie dopy a swojego szpetnego ryja już nie :D

Gość gość
Bo sie zakochal i mnie zostawil..

Gość gość
Bo nie kochali swoich żon. Tu nie ma wielkiej filozofii, ktoś kto kocha nigdy nie zdradzi, choćby nie wiem co się działo i ile okazji było. Albo nigdy nie kochali swoich żon, albo się odkochali po jakimś czasie i zakochali w innej kobiecie, albo należeli do *****czy którzy nie są zdolni do jakichkolwiek uczuć.