Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SłońceDeszcz

Szukam zapomnienia ..

Polecane posty

Gość SłońceDeszcz

Jak każdy posiadam swoje wady i zalety . Wiele w swoim życiu zrobiłem źle i cofnąć tych czynów nie mogę lecz dzięki wierze,Bogu i ciężkiej pracy wiele już zyskałem a jeszcze więcej chce nadal osiągnąć . Nie mam szczęścia do drugich połówek i choć dobrze wiem ,że wina leży po obu stronach to w dawaniu ostatniej szansy jestem specjalistą. Szukam normalności ,zrozumienia i dużej ilości ciepła którego potrzebuje po tym wszystkim co mnie spotkało . Nie jestem typem mięśniaka lecz myślę ,że nadrabiam to swoim wrażliwym sercem. Jeśli chodzi o moje zainteresowania to lubię : gre na pianinie (którego ostatnio nie posiadam i troszkę leniuchuje), lubię śpiew , trochę rap a całokształtem muzykę w większości jej odsłon . Czasami pisze też wiersze lecz musi mnie coś naprawdę natchnac. Jestem szczery i szczerość doceniam . Jestem ufny i zaufania oczekuje mimo ,że ostatnie razy gdy ufalem doprowadziły mnie do załamania. Nie będę ukrywał ,że bardzo lubię seks (nie kojarzyć mnie z jakimś napaleńcem) i odgrywa on dla mnie dużą rolę w związku . Lubię kobiety o rubensowskich kształtach i choć kocha się za serce i to coś ,to wiadomą rzeczą jest że druga połowa musi się po prostu Tobie podobać . NIE CZEKAM NA TO COŚ BO CHYBA PRZESTAJE W TO WIERZYĆ .. Czekam jednak na kobietę ,która z uwagi na mój brak mobilności czasem zechce mnie odwiedzić .. da mi swoją namiętność ,czułość , zapomnienie ..pewnie zostanę wysmiany albo olany jak zwykle to bywa ..cóż ,chociaż próbowałem . Proszę mojego maila jeśli coś : poczujmojapasje@gmail.com Buziaki Tomek 23l.

Gość gość
jak nie masz prawa jazdy, auta, ogarniecia życiowego, dobrze płatnej pracy to nikt cie nie będzie obsługiwał ryzykując swoim zdrowiem i życiem oraz swoich przyszłych dzieci PS ciepło nie popłaca i się nie opłaca. w kapitaluzmie tezeba być zimnym, twardym, drapieżnym i szybkim, żeby pokonać tysiące innych i zarabiać min. 3000 zł na życie.