Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy warto wchodzić i pisać na kafeteri

Polecane posty

Gość gość

Naprawdę mam mieszane uczucia , co do tego typu forum . Wchodzą tutaj wszelkiej maści zboczeńcy i dewianci , szukają prawdopodobnie taniej podniety lub podzielić się swoim zboczeniem . Kilka razy panie próbowały pisać sensownie i poważnie jak na takie forum , znaleźli się jak zwykle to bywa chłoptasie którzy skutecznie odstraszyli te panie do dalszego pisanie swoimi idiotycznymi wpisami, a narzekają że na tych forach niema kobiet . Gdy dziewczyna młoda lub kobieta czyta tak idiotyczne teksty lub zaraz się umawiać gdy dziewczyna podzieli się jakimś tematem to myślą że mają przyzwolenie na pisanie idiotyzmów. Panowie też jestem facetem lecz wstyd mi za was . Nie czekam pochwały bo wiem że będziecie mnie tylko obrażać , choć nie dotyka to mnie , nie ten poziom. Gdy chcecie podniety erotycznej wiecie gdzie możecie szukać takich stron , tutaj się rozmawia i wymienia poglądy spostrzeżenia a nawet szuka porady , a wy sprowadzacie wszystko do szukania taniej podniety.

Gość gość
Największym problemem tego forum jest brak moderacji. Na innych forach trzeba założyć konto, a jak ktoś źle się zachowuje, to dostaj******* Wchodzę tutaj tylko dla jednego tematu, jakbym miała czytać całość i męczyć się z jakimiś trollami i dewiantami, to chyba bym osiwiała.

Gość gość
Dlaczego słowo "b a n a" zostało ocenzurowane? Ta kafeteria jest naprawdę zabawna :)

Gość gość
Bo to forum przekształciło się dla zniewiesciałych ciot. Nie mają nikogo w realu a tutaj wypisują swoje wynurzenia, nieważne co piszą byle pisać.

Gość gość
kafe cenzuruje słowa je zółte banany

Gość gość
Szkoda czasu na to forum. Większość to zboczeńcy szukający podniety i sfrustrowane baby próbujące się dowartościować obrażając innych. Wchodzę z nadzieją, że trafi się ciekawy temat i choć garstka normalnych użytkowników.

Gość gość
do tego tematu bije takim pedaIstwem ze mi opadł

Gość Inka_37
Właśnie tez bym popisała na jakis temat spotkała sie z ludzmi z kafe ale tak na serio

Gość Inka_37
Jestem z Torunia

Gość gość
No, to pierwszy idiota już się wychylił. Właśnie taki poziom zero, reprezentuje większość marginesu społecznego piszącego tutaj.

Gość gość
No właśnie, kolejny gość sobie ulżył o 10: 04 i tak zamiast forum mamy kibel. Wchodzą, żeby sobie ulżyć :-)

Gość gość
Każdy, kto tu próbuje zbawiać świat i prawić kazania, pomylił adres

Gość gość
gość dziś baby to masz w nosie, a tak poza tym jak tu można się dowrtościować? wypisując bzdury,wyśmiewając się z kogoś,poniżając itp? Chyba są inne sposoby na dowartościowanie,na pewno nie na takim bag*nie.

Gość marawstala
Warto nie warto... Siedzisz lub nie i tyle....

Gość gość
Myślę że to się nie zmieni,najlepiej zgłaszać.Redakcja ma obowiązek ciąć artykuły niezgodne z Rodo itp.

Gość gość
Ja to forum znalazlem jak wpisywalem jakieś dziwne rzeczy w google. Nie warto tu wchodzić, chyba że filtrujesz tematy to zostaje 1-10% ciekawych. Założe się że właścicielowi strony bardzo podoba się taki duży ruch, pewnie ma dużo kasy z wyświetlania reklam.

Gość gość
Kiedyś wchodziłm tu na erotyczne rozmowy - wiem, debilne, ale czasem samotny człowiek musi się wyżyć,a nie znałam żadnych specjalnych czatów do tego. Dzisiaj już bawię się w takie rzeczy bo tutaj są sami zboczeńcy i jak mi ktoś napisze że ma z 20lat, to wiem że tak naprawdę ma ze 40 lub więcej albo co gorsza jest głupim nastolatkiem. Apropo nastolatków to zauważyłam że nawet są tu niektórzy co szukają seks przygód, tutaj wśród zboczeńców! Świat się kończy. Do tego, te wszystkie pisane tematy - Jezus Maria, tyle tutaj jest patologicznych dziwacznych tematów i ludzi z nied..o.********iem mózgowym że aż sie nie chce wierzyć że tacy ludzie w ogóle istnieją. I ten układ strony, kolorystyka - od lat ta sama, brzydka i nudna, zero składu i ładu, tematy o niczym, jednym słowem wielkie g****o. Moim zdaniem takie fora powiny być zabronione bo szkodzą ludziom. Ja się tu tyle debilizmów naczytałam, że aż się boję, że się zarażę chorobą tych ludzi także muszę stąd znikać.

Gość gość
Gość 19:29 jestem facetem i zgadzam się z pania całkowicie ,podszywanie się pod kogoś tutaj jest norma ,poważniejsze rozmowy lub jakieś ciekawe porady ,zapomnij .Facet niestety to idiota do potęgi potrafi wszystko zniszczyć ,chce pisać dzielić się lecz robi na odwrót ,robi wszystko by zniechęcić kobiety mężczyzn by wchodzili tutaj . Nie myślałem ze jest aż tak ogromna patologia wśród facetów ,to naprawdę przeraża ,nie dziwie się kobietom ze one się boja ,naprawdę maja czego się bać ,czytając wasze posty .Jestescie bez nadzienie samicy .

Gość gość
chcieliście wolność to macie, więc co chcecie? cenzure? kto zdecyduje co się nadaje a co nie? powinny być filtry i tyle i np dane tematy z słowami kluczowymi lub poszczególnych użytkowników filtrować aby nie widzieć, proste, a że strona od lat taka sama to bardzo dobrze, bo wnerwiają mnie ciągłe zniany np w programach czy sztach stron, po cholere zmieniać coś co działa

Gość gość
Nie warto ,