Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ModiModa

Polecane posty

Gość Moniska22
Mnie oszukali na 49 zł. Na szczęście bo za drugie zamówienie nie zapłaciłam za 100 zł. Mam nadzieję że uda się tą "firme " zlikwidowac. Też chce iść na policję im więcej ludzi zgłosi tym lepiej .

Gość gość
Dzięki, Masz rację to ten sklep. Uwaga, to ten sklep w którym straciłam pieniądze. Nawet zdjęcia magazynu te same.

Gość gość
www.neetmoda. com

Gość gość
Witam. Ja też zostałam OSZUKANA zamówiłam towaru na dużą sume pieniędzy. Jak pisalam e-mail to odpisali mi że trochę się przeciągnie przesyłka ze wzgląd na dużą ilość zamówionego towaru i że przepraszają. Minęło już tyle czasu gdzie napisali mi że jak nie dostane do18.092018 towaru to będzie natychmiastowy przelew i zwrot pieniędzy i cisza. Dzwonie, pisze CISZA

Gość gość
Też zamówiłam na 110 zł i ai ppaczki ani pieniedzy madakra

Gość gość
niestety ja też należę do grona oszukanych osób.Ani towaru ani zwrotu pieniędzy.Następnym razem dobrze się zastanowię zanim coś kupię przez internet

Gość gość
Ja czekam już 3 miesiące , brak jakiegokolwiek kontaktu. Straciłam 20 zł, niby nie dużo, ale jak to możliwe, że takie firmy mogą działać. Dopiero dziś zobaczyłam co piszą oszukani klienci.

Gość gość
Ja też zostałam oszukana przez ten sklep.Zapłaciłam za zakup trzech rzeczy.Kilkakrotnie mailowałam,cisza.

Gość Daaa
Też zostałam oszukana. Zamówiłam w lipcu trzy bluzki na portalu modimoda. Przelałam ok. 50 zł na konto tych oszustów.

Gość gość
Witam, też dałam się wkręcić na 120 zł. Wpłaciłam należność na konto, a co gorsze to jeszcze dwie osoby się na to złożyły. Niby nie duża kwota, ale jest to złodziejstwo. Naiwnie myślałyśmy, że ciuchy mogą być takie tanie. Nie do wiary dałyśmy się nabrać. Może należałoby zgłosić pozew zbiorowy?

Gość gość
Ja też złożyłam zamówienie na 106 zł jeszcze w sierpniu , potem informowano mnie , że jest dużo zamówień i nie nadążają z wysyłką. Następnie cytuję ;"Jezeli do 18 wrzesnia zamowienie nie zostanie dostarczone zrealizujemy w przeciagu kilku godzin zwrot na Panstwa konto bankowe.' Do chwili obecnej nie ma nic, ani przesyłki , an pieniędzy . Kontaktu brak. Wniosek tylko jeden -oszuści