Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy istnieją jeszcze prawdziwi mężczyźni czy

Polecane posty

Gość gość

każdy to peezda którego to kobieta musi zdobywać?

Gość gość
Każdy jest taki, tylko w zalewie chętnych kobiet, nie kochając żadnej nie chce im się starać, bo po co? I tak chętne zawsze się znajdą i same go złapią. Przez to panowie niewieścieją, niestety. Odwaga to nie tylko stanąć do walki na pięści z innym facetem a przede wszystkim stanąć twarza w twarz z samym soba, ze swoimi pragnieniami, z kobietami pewnymi siebie i nie bać się artykułowac swoje pragnienia. Miłość wszystko pokona, na wszystko znajdzie się sposób, dla chętnego nic trudnego, odwaga mury przenosi. Każdy z was może, tylko musi chcieć, satysfakcja gwarantowana, bo pokonanie swoich słabości dodaje skrzydeł. :)

Gość gość
Tylko ze faceci raczej nie lubią gdy to kobiety za nimi latają, te które o nich zabiegają to tylko roochają

Gość gość
Prawdziwi mężczyźni ciągną tylko do prawdziwych kobiet, autorko ;)

Gość gość
coś sugerujesz zwracając się do mnie? nie napisałam ze ja biegam za facetami jeśli nie umiesz czytać ze zrozumieniem

Gość gość
13:48 to raczej ty nie potrafisz pojąć odpowiedzi

Gość gość
że co ze Ty jesteś prawdziwą kobietą tepa dzido?

Gość gość
Ja myślę że są prawdziwi faceci którzy potrafią zadbać i szanować kobiety! Jeśli chodzi ci o takich mężczyzn autorko postu. Kobiety różnie odbierają prawdziwych mężczyzn Dla jednych prawdziwy facet to taki który jest przystojny wysportowany z kasą Dla innych znowu dobry w łóżku A jeszcze dla innych to taki który szanuje i dba o swoją kobietę.

Gość gość
Kolejna damulka która by chciała żeby ciacha się za nią uganiały :D Przeciętnych z wyglądu odrzuca, przystojni się nią nie interesują, ona wielka pani nie wykaże pierwsza inicjatywy i później nudzi na forum że nie ma prawdziwych mężczyzn :)

Gość gość
Może powinnam biegać za facetami i zapraszać ich na randki no nie macie jaj?

Gość gość
Ale czy Ty uważasz że faceci są idiotami i nie wiedzą co dla nich dobre i czego chcą? Wbij sobie raz na zawsze że skoro faceci za Tobą nie latają, nie zapraszają i nie uwodza tzn że z jakichś powodów nie jesteś dla nich interesująca. I tyle.

Gość gość
Prawdziwy mezczyzna pasuje do prawdziwej kobiety. Kobiety stworzyly swiat, w ktorym bycie prawdziwym mezczyzna jest nieadekwatne i nieopcjonalne. To, ze mezczyzni sa dzisiaj tacy jacy sa to efekt.dzialan kobiet w koncu to wy wybieracie mezczyzne na ojca biologicznego, to wy wybieracie mezczyzne na meza. To wy chcialyscie zmian, na ktore dzis narzekacie. Dostajecie to co chcecie i ciagle narzekacie.