Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polacy to najgorszy sort facetów. Niestety. Inne narodowości biją ich na głowę.

Polecane posty

Gość gość
gość dziś 13:20 nie rozumiesz idiotko xx skreślony zatopiony za chamstwo

Gość gość
ja juz sie dosc napatrzylam na tych przystojnakow,Polacy sa najlepsi i z chrakterem a nie jeskies tam szelki i juz wole lysego niz nazelowanego geya, co do wzrostu to raczej ty jestes wyrosnieta laska a nie facet za niski ,brzuchole to maja bo tak ich zonki karmia albo matki (wina kobiet) kobietka powinna byc malenka a nie babochlop i narzeka ze nie ma dla niej faceta ,spojrz najpierw na siebie a pozniej oceniaj innych ,kulosy jak podolski zlodziej ,ciuchy 2 numery za male ze sadlo sie wylewa ale szuka ksiecia....ten tam co takie prezenty drogie kupuje oswiadczyl sie juz chociaz czy tylko przystojniak ***** na boku

Gość gość
Ja wyjeżdżałam do Włoch jako 20 lata z myślą o pracy i o poznaniu tam przystojnego Włocha i ułożeniu sobie tam życia. Pojechałam z głową mocno w chmurach i szybko z tych chmur spadłam mocno na ziemię. Teraz doceniam polskich facetów i to bardzo. Czasem trzeba się mocno przejechać by pewne rzeczy dostrzec, zrozumieć.

Gość gość
tzn? co? wlosi nie sa tacy zli zdradzaja jak kazdy inny facet ale przynajmniej sa sniadzi a nie biali jak polaczki

Gość gość
dziś Wybacz, ale w takim tonie nie będę z Tobą pisała, bo to mija się z celem i z moim pojmowaniem kultury osobistej.

Gość gość
gość dziś halo, dziewczynko, nazwy wlasne piszemy z duzej litery, o instytucach blizej nieokreslonych wyrazamy sie z malej(JAKIS uniwerstet). nie oczekuj, ze po takim bledzie uwierze w twoja "akademicka " wiedze. i znowu, o prymitywizmie usiluje "wykladac"(rozumiesz gre slow?) osoba poslugujaca sie okresleniami typu "sort" w odniesieniu do ludzi(sortowanie ludzi, no szczyt kultury, nauki bezposrednie u PT prezesa partii rzadzacej?), karyny, synku. brawo. ciagle nie wiem, czy ty naprawde uwazasz, ze ktos da sie nabrac na te twoja erystyke, czy tylko zarty sobie stroisz usilujac pozowac na kogos, do kogo sporo jeszcze ci brakuje?

Gość gość
Polacy sa charakterni i napewno nie maja kompleksow jak by mieli to by lbow nie scinali na lyso i lepsze to niz zaczesywanie lysiny albo sztuczna grzyweczka,sa tylko leniwi i nie przywiazuja wagi to ubioru ,uwierz mi lepszy taki niz by stal przed lustrem 2godz osobiscie bylam zona takiego przystojniaka co kabietki sikaly na jego widok ,jak szlismy na impreze to sie dluzej szykowal niz ja ,raz wspomnial ze musie zrobic sobie manicure to juz nerwy mi puscily ze ja chcve m iec faceta z jajami a nie pedala,mam dwoch synow i czasem wspomnialam zeeby troche zelu na wlosy nalozyli to zaczeli sie smiecz ze nie sa geyami i Bog zaplac za normalnych chlopakow

Gość gość
wlasnie Ci co sie zeluja maja kompleksy ,facet ktory sie akceptuje takim jakim jest , jest najlepszy i ma wymaganie co do kobiet a ze te nie maja szans to dlatego ta wscieklizna i pieprzenie ze za niscy ze chamscy ze buraki hahahaa

Gość gość
15.21 Ha ha a to ciekawe, a kobieta choćby najbrzydsza i spasiona, gdy sama sie akceptuje tez jest najlepsza i ma prawo wymagać przystojniaka?

Gość gość
Znowu ta frustratka założyła temat, a inne frustratki jej wtórują. Żal.

Gość gość
Taa...Austraicy wielce wysocy hahaha, po 150 cm w kapeluszu! :-D Pracuję z nimi od wielu lat i wszysycy to krasnale a do tego chamscy, niekulturalni, oni sa bardzo zamknięcie i nieuprzejmi. Byłam z dwoma Anglikami też, jeden to pijak i prostak był a drugi niedojarzały emocjomalnie. Wszędzie sa dobrzy i źli faceci nie ma co generalizować.

Gość gość
Polki to dopiero piękności. Niskie, grube, bez biustu, z odrostami, okrągłymi twarzami i wielkimi nosami.

Gość gość
Przeciętna kobieta uważa się za ósmy cud świata bo jest szczupła, maluje się i ma duży biust :D

Gość gość
Przecież Holendrzy, Niemcy, Rosjanie wyglądają jak g****o w porównaniu do Polskich mężczyzn.

Gość gość
Dajcie spokoj scrustrowane karierowiczki wylewaja zale bo nawet.ten "polaczek" ich nie chce. Nie chcesz Polaka to wyjedz z Polski np. do niemiec. Niemcy to sa tacy mescy pozwalaja g****ic swoje kobiety, brytyjczycy, wlosi, szwedzi, francuzi tez. To tacy mescy i "tolerancyjni".

Gość gość
Polki to najgorszy sort kobiet. Ignorują faceta w związku a traktują go jak bankomat a do reszty nie jest do niczego niepotrzebny! Ja swego faceta traktuję poważnie jest zawsze podczas każdego badania cipki czy zabiegu i wspierał porody bo jest ważniejszy niż czasami zboczony lekarz taki jak ten. .." Na cztery lata więzienia został skazany ginekolog, który zgwałcił swoją pacjentkę. Kobieta była wtedy pod wpływem środków znieczulających. Mężczyzna ma też 10-letni zakaz wykonywania zawodu, musi też zapłacić 40 tys. nawiązki dla swojej ofiary. Prokuratura domagała się kary ośmiu lat pozbawienia wolności, a pełnomocniczka ofiary – dożywotniego zakazu wykonywania zawodu lekarza. "

Gość gość
Niemcy , Francuzi i Holendrzy sa najlepsi

Gość gość
Polacy są całkiem przystojni, nie wiem gdzie wy mieszkacie.

Gość gość
Mój ziomek z hiszpanii ma standardy i na jakąś tępą polkę nigdy nie spojrzy,no chyba że z pogardą.

Gość gość
ta, włosi i hiszpanie to są tacy wysocy że na wakacjach człowiek musi uważać żeby jakiegoś przypadkiem nie rozdeptać.

Gość gość
Polki to najgorszy sort kobiet. Niestety. Inne narodowości biją je na głowę.