Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to jest u kobiet z popędem seksualnym?

Polecane posty

Gość gość

Czy jeśli dopiero co poznałaś faceta i on ci się podoba, to czy pojawiają ci się myśli w głowie, że chciałabyś z nim uprawiać seks, czy dopiero po jakimś czasie znajomości o tych rzeczach zaczynasz myśleć?

Gość gość
Jak się podoba, to praktycznie od razu mam fantazje. Ale aby je wcielić w życie, muszę go poznać. Bo jak sie okaże burakiem z nieciekawym charakterem, to ochota mi zaraz przechodzi.

Gość gość
może ktoś jeszcze się wypowie? :)

Gość gość
dziś Jak się podoba, to praktycznie od razu mam fantazje. X A ile cm wyobrażasz sobie penisa?

Gość gość
dziś 13:57 to nawet ja prawiczek wiem, źe kobiety nie koncentrują się na członku, zwłaszcza gdy mają fantazje o nowo poznanym facecie X A jak będzie miał 8cm?

Gość gość
Popęd seksualny u kobiet jest w głowie a nie między nogami, czyli facet musi mi najpierw zapewnić swoim zachowaniem, poziomem i tym wszystkim co sobą reprezentuje, poczucie że warto poznać się bliżej i wtedy rodzi się popęd seksualny. Sam wygląd nie ma tu żadnego znaczenia, może być super ciekawy z wyglądu facet, ale prosty głupek i po 10 minutach jest skreślony i może być zwyczajny nawet nieciekawy facet, który umie wzbudzić zainteresowanie już w dwóch pierwszych zdaniach.

Gość gość
Dokładnie. Może być dla mnie super meski i przystojny, ale jak w rozmowie okaże się prostakiem, chamem, albo nudziarzem i narzekaczem, to podniecenie spada mi do poziomu zero, nawet jak wizualnie wygląda jak Bóg seksu. ;)