Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile zarabiają singielki koło 30 stki i po trzysiestce

Polecane posty

Gość gość
słuchajcie w korpo dobrze płacą, więc jak mieszkacie w Wawie to startujcie tam, na poczatku moze byc kiepsko, ale z czasem jest coraz lepiej

Gość jestem zalamanaa
gość dziś Szukam nowej pracy i jak tylko mi się uda coś znaleźć to się zwalniam. Mam dosyć ludzi,którzy są roszczeniowi i współpracowników.Ci co najmniej robią tylko na skargę do szefostwa chodzą i w nagrodę ich praca ląduje np.u mnie :O Jestem kłębkiem nerwów. Zarabiam grosze,ledwo udaje mi się za to przeżyć.

Gość gość
Napiszcie z jakich miast jestescie i co lubicie, jakiego typu pracę? Może Wam jakoś pomogę. Jestem rekruterką. Potrzebuję całej masy specjalistów, na każde stanowisko wiecej kasy niz Wy macie obecnie a nie mogę znalezc pracownikow.

Gość gość
Prosze bardzo, to ja: Poznan. Doswiadczenie w sprzedazy, grafice komputerowej i marketingu. Umiem robic strony www. Angielski niestety slabo, brak prawa jazdy. Umiejetnosci fotograficzne, copywriterskie. Kocham prace w marketingu i w szkoleniach. Podejme natychmiast kazda prace za co najmniej 3000 zl netto - na umowe o prace, z uczciwym szefem, jasnymi obowiazkami zgodnymi ze stanowiskiem.

Gość gość
18:55 rozumiem Cie doskonale.

Gość gość
Marketing tez internetowy? Znasz sie na seo, sem? Mialabym pracę w ecommerce albo jak bgs chciala byc content managerem czyli prowadzic jakies media spolecznosciowe praca za 4 lub 5000 na reke tylko że nie na uop a na b2b

Gość gość
6000 netto korpo Wawa

Gość gość
dziś Napiszcie z jakich miast jestescie i co lubicie, jakiego typu pracę? Może Wam jakoś pomogę. Jestem rekruterką. Potrzebuję całej masy specjalistów, na każde stanowisko wiecej kasy niz Wy macie obecnie a nie mogę znalezc pracownikow. X Ale masz coś blisko plaży nad morzem?

Gość gość
Blisko plaży nad morzem? Mam tylko pracę w banku. Jesli masz doświadczenie to od 3500netto wzwyz,bez doswiadczenia mniej, dochodza tez premie.

Gość gość
Tak bo chce tam zamieszkać.

Gość gość
ja też pracuje w administracji publicznej - na stanowisku inspektora, netto mam 3,5 k plus premie, nagrody, 13stka i nie narzekam. zero siedzenia po godzinach jak w firmach prywatnych, weekendy wolne i luz psychiczny.

Gość gość
Znam sie na seo i sem, tylko przy b2b umowa na 4000 nie jest zbyt zachecajaca...

Gość jestem zalamanaa
gość dziś Gdzie tyle płacą? Nie chce m się wierzyć

Gość gość
Buahahaha, niezłe bajki tu stare panny wypisują. Każda ma pracę w korpo i zarabia od 5 tysięcy na łapę w górę :-D taaa, jasne. W rzeczywistości większość pracuje w biedrze czy innej gooownianej słabo płatnej robocie

Gość gość
Pracownik socjalny MOPS 2500 zł miasto 250 tys.

Gość Zuzanna Amelia  æ
Ja zarabiam bardzo malo. Ale co z tego ? Ile by kto nie zarabial to Twojej sytuacji autorko i tak to nie zmieni. Po co sie porownywac z innymi ? Zawsze przeciez znajda sie lepsi i gorsi.

Gość gość
Ja w mopsie tyram za 1800zl netto, a przychodzi patola co ma 5dzieci i inne i dostaje 2500 bo samotna matka (ta jasne 24latka i ciagle z brzuchem, znlwu w ciazy)

Gość gość
1530 zł na rękę.