Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła studentka ueku

UEK Kraków, lektoraty, pomocy!

Polecane posty

Od października zaczynam studia na UEK-u na kierunku Informatyka. Właśnie nadszedł czas wyboru lektoratów. Jako drugi język wybrałam hiszpański na A1, jednak zastanawiam się nad wyborem poziomu angielskiego. Zawsze byłam jedną z osób w klasie lepiej znających angielski, maturę podstawową zdałam na 100%, rozszerzoną na 94%. Czy ktoś wybrał może poziom B2 lub C1 i może mi powiedzieć, jak wygląda trudność takiego poziomu? W testach TFLS wychodzi mi C1, w teście na stronie UEK-u jestem na pograniczu B2 i C1. Nie wiem, czy jest sens pchać się ambitnie na C1, podczas gdy wypada przyłożyć się do matmy i informatyki, a do tego mam zaczynam naukę hiszpańskiego, ale nie chcę też wylądować na poziomie, na którym niczego nowego się nie nauczę (chociaż to jest angielski w biznesie, więc tak czy siak, nowe słówka na pewno i tak będą). Proszę o rady!

Gość dsgvfdzxbgz
Autorko tematu, hiszpański kojarzy mi się z masażem przez studentkę gołych siusiaków klientów.

Czy już w pierwszy dzień mieszkania w akademiku mogę myć się pod prysznicem? Czy koledzy nie będą mnie podglądać jak pod prysznicem będę bez majtek i bez stanika?

Gość gość
DO AUTORKI TEMATU: Ja bardzo lubię studentki bo są świetne w łóżku i nie są drogie jak na to co potrafią.

Gość gość4242
przyszła studentko ueku będziesz w czasie studiów przyjmowała klientów w akademiku, jak często będziesz zarabiała ci*pką KOTKU?

Gość fghijk
przyszła studentko ueku życzę Ci żebyś z każdym klientem miała orgazm :) wiele studentek uprawia seks za kasę, mają po kilku klientów dziennie

Gość gość
Czy będziesz pracowała ci*pką na studiach?

Ja zadałam powazne pytanie, a ktoś podszywając się pod "przyszła studentka ueku" (piszę z anonimowego) robi sobie jaja :/ nieładnie.

Ja pytałam zerio, a ktoś się pode mnie podszywa i robi sobie żarty :/

Zrezygnowano z testów, teraz każdy rejestruje się w systemie na jaki poziom chce.

Czy poziom ejakulatoryjny będzie dla mnie odpowiedni?

Czy mam pewność, że pod prysznicem w akademiku żaden facet nie będzie mnie podglądał?

Gość prz stud ueku
Przestań, bo to nie jest już śmieszne.