Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie znane osoby widziałyscie na żywo?

Polecane posty

Gość gość

Ja w Krakowie widzialam Anne Dymna, a w Warszawie to już całą gamę: Marcina Kwaśnego, Lodzie z Rancza, Klaudię z Rancza, Piotra Machalice, Marcina Mroczka, Bolca z Chłopaki Nie Płaczą, Anje z zespołu Closterkeller, tego Argentyńczyka/Brazylijczyka z The Voice of Poland i Jarosława Kaczyńskiego. Klaudia z Rancza wydawała się bardzo niska i zupełnie inna niż w tv.

Gość gość
Aha i jeszcze Majdana widziałam. Żałuję że nie miałam okazji zobaczyć Rozenkowej lub Dody bo jestem ciekawa czy one rzeczywiście takie ładne czy te zdjęcia są po stu fotoshopach

Gość gość
Madonnę,księżna Kate i Williama,Dode,Chyre,Prokopa,Karolaka Natalie Nykiel i dużo innych polskich na ulicach czy w klubach

Gość gość
Nie znam nikogo slawnego.

Gość gość
Kasia z Sienkiewicza, Grazyne z osiedla mlodych, Heńka z Lipowca

Gość gość
Artura Żmijewskiego na cpnie

Gość gość
Nergala (mally kmiotek)Rosa z przyjaciol(ukrywal sie pod czapka z daszkiem)Goscia z Aeosmith (stary ale sympatyczny)babke z Archiwum X(nabotoksowana)

Gość gość
Na żywo, ale w jakim znaczeniu? czy z bardzo bliska typu w kawiarni, na ulicy itd, czy na np koncercie lub w teatrze? bo co do na żywo = koncert to widziałam Metallikę , Coldplay oraz Amy Winehouse. A na ulicy czy w parku itp to Iain Glen (sir Jorah z "Gra o tron") oraz modelkę Lily Cole. Nie mieszkam w Polsce, lecz w UK.

Gość gość
Rozenek na żywo chuda chyba

Gość gość
Ja widzialam Cejrowskaiego (bylam na jego wystepie- malutki i szczuplutki facet najwyzej 168cm) tego goscia co gral gl. role w "Bednarski na klopoty" Jaroslawa Kaczynskiego - na lotnisku ;) Elzbiete Zajacowne

Gość gość
Nikogo. Może dlatego bo nie patrzę na ludzi na ulicy.

Gość gość
Wojciecha Siemiona-byłam u niego w domu, Krystynę Bandę-rozmawiałam, Janusza Gajosa i kilku innych aktorów (tych prawdziwych aktorów a nie dzisiejszych celebrytów). A w teatrze czy na koncercie to setki znanych bo przynajmniej raz w miesiącu staramy się iść do teatru lub na koncert.

Gość gość
Izabelę Trojanowska na lotnisko Chopina z 15 lat temu

Gość gość
Cejrowskiego w Gdańsku na jarmarku. Ma ta stoisko i sprzedaje swoje książki. A ja z kolei zostałam kiedys wzieta za Anitę Lipnicka. Dużo osób mówiło mi zawsze ze jestem do niej podobna zwłaszcza jak i ona i ja miałyśmy krótkie wlosy I kiedys bylam w parku z psem i zatrzymuje mnie jakas parka i zaczynają mówić jak cenią moja twórczość itd. Wiec zaczelam sie śmiać i mowie ze mnie pomylili ale oni na to ze pewnie kazda znana osoba tak mówi hahaha. Nawet nie miałam przy sobie portfela żeby im dokument pokazac ze ja to nie ona. Koniec końców zrobili sobie ze mną zdjęcie. Uleglam bo naprawde to bylo śmieszne. No i pewnie maja gdzies teraz w albumie foto z lipnicka. Pozniej pomyślałam ze mogłam im cos zaśpiewać wtedy na pewno zaczailiby ze sie mylą, bo mi slon nadepna na ucho

Gość gość
Chodziło mi o tych, których widziałyscie z bliska na ulicy, w sklepie, etc. Ja np. Mroczka widziałam na mszy :p warszawska Ochota

Gość gość
Organizując galę biznesową w sali kongresowej miałam okazję porozmawiać chwilę z Krzysztofem Ibiszem :) sympatyczny i b. niski w porównaniu z tym jakie wrażenie sprawia w tv.

Gość gość
Ostatnio w osiedlowym chinczyku spotkalam tego kolesia z rodzinki.pl zdrojkowski czy jakoś tak,w sklepie Prokopa,Karolaka z ta matka jego dzieci,Katarzynę Herman,Chyre w klubie,Zombie Boya tez w klubie poprosił mnie o ogień ,Kate i Williama tez z bliska,Dode,Sablewska,Piróga,Musiala na osiedlu,różnych aktorów serialowych w metrze ale nazwisk nie pamiętam,zazwyczaj wszyscy są na żywo dużo niżsi niż w TV się wydaje.Na koncertach duuuuzo gwiazd,tak samo w teatrze

Gość gość
Roberta Burneike :) miły facet

Gość gość
Andrzeja Piasecznego w supermarkecie w Kielcach, Emiliana Kamińskiego z żoną (Sieńczyło chyba) nad morzem dawno temu, Wodeckiego w centrum Katowic gdy z rok przed śmiercią pisali o nim artykuł do Dziennika Zachodniego i robili mu zdjęcia, Durczoka blisko spodka w katowicach parę lat temu, i jeszcze w Katowicach widywałam tego dziennikarza którego zabił wybuch w kamienicy

Gość gość
Pawel Kukiz czekał na stacji pkp albo w zawierciu albo tuż pod, nie pamiętam bo to nie moje rejony :) ale widziałam go z okna pociągu, wzbudził duże zainteresowanie

Gość gość
Margaret, drobna, ale ładna, ładniejsza niż w tv.

Gość gość
Roberta Makłowicza, Anne Dymna, Cejrowskiego, Stachurskyego, Halinke Mlynkova, Jarosława Boberka (strasznie niski jest podobnie jak Makłowicz), Tede, Millera z Boys (ale to dawno było), Chłopaków z 18L (pamieta ktoś ten zespół?:)), Nosowską, byłam też raz na kabarecie Neonówki.

Gość gość
Ja widziałam Dodę i naprawdę ma ładną buzię, jest szczupła a w tv wygląda na przysadzistą. moją uwagę zwróciło też że ma mięśnie na rękach jak jakaś fitnesska. Doda sprawia bardzo sympatyczne wrażenie. Dla kontrastu widziałam Agnieszkę Kaczorowską w centrum Wawy i ona to dopiero ma minę jak bez kija nie podchodz :o

Gość gość
Lecha Kaczyńskiego niedługo przed jego śmiercią , Cejrowskiego, Nergala

Gość gość
Oj jak ja nie trawie tej kaczorowskiej. Nic dziwnego ze raka mine miala,na taka wyglada. do mnie do sklepu raz na jakis czas przychodzi Wlodarczyk z Kryminalnych. Troche bucowaty ale w sumie nic dziwnego,caly czas jest zaczepiany przez ludzi.

Gość gość
Liszowską - gruby, krótkonogi karypel, a w TV i w reklamach wygląda jakby miała z 1,80 m wzrostu :D.

Gość gość
gość dziś Liszowską - gruby, krótkonogi karypel, a w TV i w reklamach wygląda jakby miała z 1,80 m wzrostu smiech.gif x Ale ona ma 175 cm wzrostu, to o czym czym ty piszesz? Może przygarbiona chodzi?

Gość gość
Wydaje mi się, że ma mniej. Ja mam 1,81 m, a ona sięgała mi gdzieś poniżej ucha.

Gość gość
w TV każdy wygląda na wyzszego