Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dash Rysiu

Nikogo nie odchodze

Polecane posty

widzę to nawet po fb, na którym obecnie mam 131 znajomych, ciagle mnie ktoś wywala itp bo mi ubywa, wrzuce od czasu do czasu coś ciekawe to nikt nie polubi ani nie komentuje, a jakieś karyny które wrzucaja po 2137 zdjec na dzien swoich bachorów dostaja wiecznie atencje. W świecie prawdziwym to samo, spotkam kogoś znajomego to nawet czesc nie powie tylko udaje że mnie nie zna. Tak se mysle ze skonczyłem najgorzej bo nie mam znajomych i nikogo nie odchodze, ale to sie karma nazywa to swoje szanse mialem

ee tam uj z takimi znajomymi co cie olewaja ja tera ide na spacer a potem tenisa ogladam ;p nadal gra o 12 ;d

Gość gość
patrząc na twoje wpisy tutaj, to za dużo się nad sobą użalasz i marudzisz, to odpycha ludzi

u mnie to wiecznie nikt nie ma czasu, jak sie uda wyjsc raz na miesiac to jest dobrze 21 10? a znasz moja przeszlosc?

Gość gość
przeszłość z kafe tak, przeszłość z życie nie

Gość gość
chcesz to pisz, ale pamiętaj nie zmienisz tego co było, ale możesz zmienić to co będzie. to nie żadna mądrość, tylko normalny tryb zycia

ale napisac pokazujac czemu taki jestem, wiem ze nie zmienie, ale jakos nie potrafie zapomiec o przeszlosci

Gość gośćlea
Ja na swoim fb nie byłam od miesiąca jakoś. Z kim chcę mieć kontakt to mam.

Dobra a wiec, od zawsze byłem troche inny i lubiałem wkurzać ludzi i robić im na zlość, przez to nikt mnie nie lubiał juz od podstawówki, wrecz gnoli mnie, myslalem ze to coś z nimi nie tak, ale to była moja wina bo nie dało się ze mną wytrzymać, starzy mieli na mnie wyj****e moglem se robić co chciałem, zle te wolnosc wykorzystalem, probując sie podlizac patoli, a oni mieli beke ze ktos im stawia melanz itp. Potem stałem się nerdem co wiekszosc czasu siedział w necie, grał se w tibie bo tam mnie lubili bo udawało mi się udawać kogoś kim nie jestem itp. na sile probowałem se znaleźc dziewczyne co wiemy jak sie konczylo. To taki mega skrot

Gość gość
Im wiecej masz znajomych tym wiecej ci doope za plecami obrabia. Ze znajomymi mozna tylko doopy obrabiac i uchlewac ryje. Lepiej z nikim sie nie zadawac bo predzej czy pozniej nastapi wielkie rozczarowanie.

Gość gość
no i? przecież tak sporo osób przebujało wczesną młodość, było minęło, teraz zaczynasz dorosłe życie i wszystko budujesz od początku. na narzekanie przyjdzie czas jak będziesz mieć 50 na karku a dalej takie samo życie

Gość gość
Zrob se bachora pedalku to bedziesz mial polubienia:-P :-D

kazde szanse jak kogos poznam itp marnuje tak samo, ze ludzie maja mnie dosc, bo jestem toksyczny

w d***e mam w sumie te like, chodzi o fakt ze nikogo nie odchodze, nawet jakbym znikl to nikt by tego nie zauwazyl

Gość gość
znowu się nad sobą rozczulasz, a powinieneś napisać p*****le to wszystko co sobie o mnie myślą inni zacznij żyć tak żeby tobie było dobrze a inni się obok sami znajdą

tylko jakoś nie potrafie samotnie, ja w sumie nie wiem co chce robić w życiu wegetuje tak na tym forum