Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Piotree34

Polki robią żenadę na cały świat o to z czego są znane

Polecane posty

Gość Piotree34

Mieszkałem wile lat za granica w Holandii Anglii i w USA poznałem tam wielu i zawsze jak gadaliśmy o polkach to przewijało się to samy. O to charakterystyki Polki w oczach cudzoziemca: -Lęcą na czarnych, mój kupel który jet czarny mówił mi ze on jego znajomi największe branie maja u polek jak taka zobaczy czarnego to od razu ma kisiel w gaciach, nawet u takich co wśród czarnych lasek uchodzą za przeciętnych. Najlepsze jest to ze czarni wśród białych europejek i amerykanek są najgorszą partia one wola Latynosów. - Lecą na kasę oczywiście nie chodzi o sponsoring bo to jest wszędzie ale o łapanie męża z portfelem zresztą na zachodzie z tego są znane ogólnie słowianki ale polski w szczególności. -facet zaczyna się 180 cm to jest znak rozpoznawalny polek, jest to jedna z tych ciekawostek jakie opowiada się na imprezach, jest to dla nich dziwne jak można mierzyć wzrost w cm faceta, owszem dużo kobiet na zachodzie deklaruje ze lubi wysokich mężczyzn ale nie podaje konkretnego wzrostu to domena polek. -Nie chce im się pracować, szczytem ambicji polki jest znalezienie bogatego męża i siedzenie na d***e, amerykanki i europejki stawiają sobie za punkt honoru zdobycie zawodu i bycie niezależną i to nie ważne czy fizyczną czy dobrze płatną w biurze. Kiedy przestaniecie w końcu robić nam wiochę za granicą ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować