Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ostatnie dwa okresy miesiaczki nie bolal mnie brzuch co to znaczy?

Polecane posty

Gość gość

Do tej pory kilkanascie lat brzuch mnie bolal że się skrecalam. A teraz o wiele lepiej znosze pierwszy dzien okresu jak to mozliwe?

Gość gość
Ciało się zmienia z wiekiem.

Gość gość
Myslalam ze zmienia sie na gorsze a tymczasem z wiekiem mniej boli mnie brzuch i glowa rzadko, mniej marzne, mniej sie poce, lepiej znosze upaly, nie mam juz cellulitu, mam gestsze wlosy ladniejsza cerę

Gość gość
Jesteś w ciąży. Moja znajoma tak miała. Miała dwa razy okres na początku ciąży, żadnych dolegliwości, które przedtem miała i okazało się, że jest w ciąży...

Gość gość
Niemożliwe, jak sie dowiedziała o ciazy? Pila alkohol przez te 2miesiace? Jezeli by sie okazalo, ze to prawda musiałabym je usunąć, bo duzo pilam i biorę twarde leki, takze płód nie byłby zdrowy :(

Gość Nadia1998
Nie panikuj. Moja kolezanka jak zawszla w ciaze to mila jescze 3 niby okresyn tzn bardzo skape i krotkie. czyli okers w ciazy jest wykluczony najwyzej jakies plamienia. buzki:*

Gość gość
bo duzo pilam i biorę twarde leki, takze płód nie byłby zdrowy smutas.gif x no to k***a brawo

Gość gość
Nadia1998 dziś To, że u twojej koleżanki były tylko plamienia, nie oznacza to, że u wszystkich kobiet tak jest.

Gość gość
12:44 Co brawo? Nie planowalam ciazy, skad mialabyn to wiedziec? Nie chcę urodzic chorego dziecka, mam nadzieję, że to nie ciaza. Zresztą z tym chłopakiem nic mnie nie łączy.

Gość gość
Laczy nas ale tylko seks nic wiecej poza tym go kocham i chce miec z nim dziecko

Gość gość
Duzo pilam ale ci z tego najwyzej dziecki bedzie pijakiem jak sie urodzi i huj