Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy po jego zachowaniu mozna stwierdzic czego chce?

Polecane posty

Gość gość

Poznalam chlopaka, z tym ze na poczatku bylo ogolne stwierdzenie z mojej strony ,ze szukam kogos do romansu, ukladu bez zobowiazan ,albo przyjazni bez podtekstow, nie padlo slowo zwiazek.On pytal,czy jestem wolna i czy chce sie poznac. No i mamy czesty kontakt, interesuje sie moim zyciem, jest mily (chociaz mily to akurat jest chyba do wszystkich)prawi mi komplementy, dziekuje mi za to ,ze pisze do niego i chce z nim rozmawiać, mowi ze chcialby miec ze mna kontakt, nawet jak go olalam 2 dni z rzedu choc umawialismy sie na rozmowe to gdy napisalam 3 dnia gdy byl na imprezie wyszedl stamtad, zadzwonil od razu i pojechal do domu zeby ze mna porozmawiac. Ale tez pisze mi takie rzeczy , z podtekstem ,mam ochote na Ciebie,jak jestes ubrana, chce sie bawic pisaniem.Nie wiem czy chodzi mu teraz o romans czy juz cos wiecej...nie zapytam jego bo nie chce wyjsc na desperatkę... obawiam sie ze chodzi mu o jedno a reszta to przykrywka ,a wy co myslicie? Nie bylo seksu, na razie na odleglosc sie widzimy na kamerkach i tak bedzie do swiat ale ja glupia juz sie chyba zauroczylam;/

Gość gość
Nie rozumiem Cię. Najpierw mówisz chłopakowi, że szukasz romansu albo układu bez zobowiązań. Czyli inaczej mówiąc szukasz seksu ale bez związku, a teraz zastanawiasz się czy on chce tylko seksu. Sama przecież mu powiedziałaś, że chcesz tylko seksu, on może chce seksu a może związku, ale z Twojej wypowiedzi zrozumiał, że może liczyć tylko na seks. Przynajmniej ja bym tak zrozumiał na jego miejscu. Teraz jednak szukasz związku jak rozumiem, skoro już się zauroczyłaś. Najprawdopodobniej należysz do tych osób, które nie potrafią się nie angażować i ja doskonale to rozumiem, dlatego nie rozumiem dlaczego od razu nie powiedziałaś mu, że szukasz związku a nie tylko seksu

Gość gość
Powiedzialam tak bo naprawde nie szukalam zwiazku wrecz przeciwnie uciekam od nich po ostatnim zranieniu, a w takim ukladzie jeszcze nie bylam i to mial byc 1 taki uklad , a jednak wyszlo tak chociaz nie planowalam bo on zupelnie nie jest w moim typie, nawet do chlopaka ktory w moim typie jest potrafilam sie zdystansowac a tu masz...a moglbys mi powiedziec jako przedstawiciel plci meskiej jak zachowuje sie chlopak ktory tylko chce seksu a taki ktoremu zalezy? Czy jakby zalezalo chlopakowi na poznaniu dziewczyny do zwiazku to pisalby tak jak ten do mnie w pierwszej fazie znajomosci? Aha no i nie tylko pisal bo raz byl podpity i tez tak mowil ale jakos sie z tego wykrecilam.

Gość gość
Idź do psychiatry, zapisze ci tablety bo masz coś z deklem niehalo :-P