Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy interesują was nieśmiali mężczyzni?

Polecane posty

Gość gość

Ciężko rozgryzc takiego faceta czy mu się podobacie ale boi się wyjść z inicjatywą czy mu nie zależy. Ułatwiacie takim facetom zdobycie was czy nie chce się wam zastanawiać co ma taki w głowie i wolicie facetów pewnych siebie na tyle którzy sami was zdobywają i mówią wprost czego chcą?

Gość gość
Nie. Nie lubię nieśmiałych męskich pip

Gość gość
Nie lubię nieśmiałych facetów. Tylko pewni siebie

Gość gość
Byłem kiedyś bardzo nieśmiały. Udało mi się pozbyć tego przekleństwa. Mam wartościową i atrakcyjną żonę, która nie musiała mnie podrywać. To ja ją poderwałem. Gdy byłem nieśmiały nie było możliwe abym to ja wyszedł z inicjatywą. Zawsze wtedy czekałem na inicjatywę dziewczyny.

Gość gość
Ja jestem nieśmiały up

Gość gość
Sporo jest nieśmiałych i mężczyzn i kobiet.

Gość gość
Śmiali to są psychopaci i roochacze

Gość gość
Nieśmiała i ładna dziewczyna znajdzie swoje szczęście, a właściwie szczęście znajdzie ją. Gorzej jest z nieśmiałymi dziewczynami nie grzeszącymi urodą.

Gość gość
Do 17:37 17:39 Dlatego nigdy nie traficie na normalnego faceta tylko psychopatę albo roochacza

Gość gość
Nieśmiali mężczyzni są najczęściej nieśmiali do momentu zaliczenia pierwszego pocałunku i pierwszego obmacywanka. Po zaliczeniu takiej inicjacji większość z nich pozbywa się nieśmiałości i zyskuje pewności siebie. Ja jestem jednym z nich. Do pierwszego pocałunku byłem beznadziejnie nieśmiały. Potem poszło z górki. Gdy moja znajoma dała mi do zrozumienia, że chciała się popieścić, nie odmówiłem. Wcześniej zdarzało mi się że uciekałem przed dziewczynami w takich sytuacjach gdyż wtedy nie pieściłem jeszcze kobiety i nie wiedziałem jak się zachować.

Gość gość
Ujmuje mnie nieśmiałość pewnego mężczyzny, na co dzień nie jest bardzo nieśmiały, ale widzę jak się denerwuje gdy jestem blisko.

Gość gość
18.32 Podobasz mu się.

Gość gość
Ja lubię. Tzn niech bedzie pewny siebie i zaradnh w życiu, ale żebym ja go oniesmielala :)