Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam problem z miesiączką co to może być

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny moj problem polega na tym że jestem aktualnie w 40 dniu cyklu, nie pojawiła mi się miesiączka, nie bolaly mnie piersi i nadal nie bolą a to mój najbardziej dokuczajacy problem przed miesiączką. Mam wrażenie że nie miałam dni płodnych w tym cyklu, ponieważ zawsze jest tego duzoooo i mi dokucza czuje się ciągle mokra, tym razem niestety tego nie było. Z moim chłopakiem podczas tego cyklu mieliśmy dwa zbliżenia bez zabezpieczenia ale nie były one doprowadzone do końca, zdarzyło nam się po raz pierwszy że kiedy wyjął członka był on w białym gęstym nalocie, myślałam że to jego nasienie ale on mówił że to odemnie mój śluz , było tak dokładnie dwa razy kiedy kochalismy się bez prezerwatywy i dwa razy w życiu. Ostatnimi dniami moja temperatura w pochwie wynosiła ponad 37 stopni Celsjusza. Robiłam dwa testy i dwa wyszły negatywne. Nie wiem co o tym myśleć, trochę się stresuję ponieważ miesiączki dostawałam regularnie a nawet jeśli spóźniala się kilka dni to przynajmniej wiedziałam że i tak będzie bo miałam objawy już z tydzień wcześniej. A teraz nic. Czy zdarzyła wam się taka sytuacja?

Gość gość
Grzybica pochwy

Gość gość
Prawdopodobnie jakieś wahania hormonalne. Do ginekologa radzę iść, zwłaszcza, jeśli byłaś już dawno, żeby wykluczyć jakieś poważniejsze przyczyny.

Gość gość
Cykl bezowulacyjny....

Gość gość
ja kiedys duzo sie odchudzalam mialam takie wahania cyklu jak u Cb. Teraz jem normalnie i cykl mam jak w zegarku.

Gość Majka

Wiele ciekawych informacji o miesiączkowaniu, infekcjach intymnych można znaleźć na super portalu Kobiece Sprawy 24. Portal KobieceSprawy24 wychodzi naprzeciw kobietom, które wstydzą się lub boją rozmawiać o swoich intymnych dolegliwościach.