Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci grubasy są odrazajacy

Polecane posty

Gość gość
8:25 a moja kuzynka miała spasionego grubasa o urodzie shreka który ja pobił i powiedział że znajdzie ładniejsza od niej , jak widać on szuka nadal a ona już znalazła innego , często ci grubi mają jeszcze gorszy charakterek od mężczyzn którzy nad sobą pracują

Gość gość
Co spotkało ? Brak oglady w zarciu? Też byłam grubą jak beka ale schudłam do 40 kilo przy wzroscie 170 ale do tego trzeba mieć charakter a nie uzalac się nad sobą i nadal żreć x 170 i 40kg? to ty nie masz charakteru, tylko jesteś chora na łeb. Nawet nie chcę myśleć jak wyglądasz, bo to musi być mega obrzydliwy widok, sama skóra i kości. I nie, nie mam nadwagi.

Gość gość
Powiedziała spocona beka która łatwiej przeskoczyć niż obejść :D

Gość gość
Tylko że bardzo szczupli ludzie nie zapadają na 10000003838393 chorób jak grubasy i nie ciągną kasy na leczenie z nfz które może pójść na leczenie osób chorych na raka albo bialaczke

Gość gość
08:27 Bardzo mi przykro z powodu tej kuzynki. Cóż c***a zawsze pozostanie ciotą czy gruby czy chudy. Mój jest do rany przyłóż jesteśmy już razem 10 lat

Gość gość
Kobiety też, tak samo jak faceci,poza tym oprócz tego że źle wygląda to bardzo szkodliwe dla zdrowia być gruba osobą. Najlepszą motywacja jest sobie zrobić zdjęcie nago i wtedy zobaczyć jak się wygląda. Jest to zaskakujące ale wtedy faktycznie się zauważa że ciało wygląda słabo i trzeba coś z tym zrobić.

Gość Bydle Pan
Nie można być za chudym. Trzeba oddzielić chłopców od mężczyzn.

Gość gość
Bo nie dbają o siebie