Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kurduplaste baby są obrzydliwe

Polecane posty

Gość gość

Żaden normalny męzczyzna nie zwiąże się z liliputem mierzącym zaledwie półtora metra

Gość gość
Heh, a ja w desperacji uderzałem już do takich karypli na portalu, jedna to miała nawet 147 cm :D a dwie 150 cm. Jedna z tych 150 dała mi swój nr i trochę pisaliśmy ale po pierwszej rozmowie telefonicznej kontakt się urwał. To jest przykre bo myśli się że takie karyple to już nie będą wymagać wysokiego faceta, że z takim niskim wzrostem dadzą szansę każdemu ale jak się okazuje niekoniecznie. Nie mówię że odrzuciły mnie ze względu na wzrost, nie wiem, ale musiały mieć wygórowane wymagania.

Gość gość
a jaki jest twój wzrost? pewnie 151 cm? więc z jakiej paki śmiejesz się z niskich kobiet lilipucie??

Gość gość
Czy ja się śmieję? Nie nazywaj mnie liliputem bo g..no o mnie wiesz. Zas.ana babska solidarność w obrażaniu facetów. Mam 176 więc spokojnie mierzę w takie do 165 a nawet mądrzejsze 170-172 którym wystarczy tylko trochę wyższy facet. A takie karyple 150 to już w ogóle nie powinny mieć wymagań co do wzrostu faceta, nawet 158 powinien im wystarczyć.

Gość gość
słodkie sa takie małe kobitki. Teraz taka jedna podoba mi się, z 160 ma albo mniej, piękna, kochana

Gość gość
A 164 może być czy też za mało?

Gość gość
Agatka ma 160 i jaka laska.