Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy panowie lubią panie w stylu fit

Polecane posty

Gość gość

? takie ktore uwazaja na diete, chodza na silownie, ogolnie propagujace zdrowy styl zycia, ale ... maja przez to bombowa sylwetke?

Gość gość
Nie. Czy taki zdrowy tryb prowadzą nie powiedziałbym.

Gość gość
Lubie jak kobieta o siebie dba, ale bez przesady. Nie wyobrazam sobie, zeby laska analizowala kazdy produkt spozywczy pod katem bialek, weglowodanow i tluszczow. Od tego niedaleko do fit-fanatyzmu. Znam takich, co wchodza w role ekspertow i nie tylko pouczaja innych, ale krytykuja i szydza z osob, ktore jedza zwykly chleb (bo gluten), pija mleko (bo laktoza), jedza mieso (bo nieetyczne). Wszystko ma swoj umiar i rozsadek. Fit tez.

Gość gość
Ja sie zastanawiam, czy takie "zwykle" panie maja dzisiaj w ogole czego szukac u facetow. Zwykle = bez zarysowanych miesni i nie odstawione jak na wybieg. No zwykle...

Gość gość
22:47 Zwykle czyli kobiety, ktore nadal maja piersi i biodra i sie tego nie wstydza? Tak maja. Ale wsrod mezczyzn, prawdziwych i rasowych, a nie metro-chlopcow czy spoconych Januszy.

Gość gość
Zwykła kobieta = zdrowa, kobieca, seksowna

Gość gość
Ale fajna pupe sie na silowni wlasnie robi.

Gość gość
Czytałam męskie forum na ten temat kiedyś na braciasamcy i więle z nich lubi ale nie wszyscy. A zdecydowana większość woli szczupłe ale nie wychudzone.

Gość gość
przywiązana do słów

Gość gość
23:01 Goovno prawda! Zachodni kapitalisci chca zebys uwierzyla w te bajki, po to zeby mogli ci sprzedawac suplementy, treningi i wepchac cala branze oszustow-trenerow personalnych. Ladna pupa to geny i nic wiecej.

Gość gość
lubie jak kobieta zna sie na matematyce ma cos do powiedzenia o naukach scislych, bo wiekszosc humanistek to pustaki a te silki to juz fit pustaki

Gość gość
W sumie ta mi obojętne o ile przez to nie ma wymagań do mojego wyglądu. Więc jeśli jesteś fit a dosiadla byś misia 110kg to sobie bądź fit pipka.

Gość gość
o matematyce? no spoko, ale ile mozna gadac o calkach i pochodnych...

Gość gość
Ja żyję w ten sposób, zdrowo i świadomie. Trenuje już 5 rok i świetna sylwetka jest tego odzwierciedleniem. Mam powodzenie Ale też mam mężczyznę na życie, wszystko da się pogodzić i czerpać z tego korzyści bez fanatyzmu :)

Gość gość
jasne, przy zachowaniu kobiecych kształtów oczywiście lepsze to niż FAT

Gość gość
Mnie się takie nie podobają. Kobieta powinna mieć kobiecą sylwetkę i kobiece kształty. Kiedy ją przytulam to chce czuć, że przytulam kobietę

Gość gość
lubie kobiety fit, chętnie taką poznam

Gość gość
Lubią ładne, zgrabne i z dużym biustem.

Lubię kiedy kobieta ma cialko z zawartością tłuszczu 25-30% (zakladając że ma piersi zasługujące na to miano). Jeśli nie to szczuplejsze. Sam ćwiczę i nie miałbym nic przeciwko wspólnym wyjściom na siłownię.

Gość gość
Czyli jednym slowem zdania sa podzielone, niektorych to wrecz obrzydza, a innym sie to podoba. W sumie to nawet wielu sie to podoba

Gość gość
Ja piertole serio? :D interesuje was zdanie stulejarzy i mizoginow? Ważne co ty lubisz a nie faceci bez jaj.

Gość gość
11.29 masz rację, a kogo obchodzi zdanie facetów? Ja mam dobrze czuć się w swoim ciele a nie zaspokajac potrzeby faceta, bo wtedy krótka do droga do bycia jego fetyszem, jak się mu kobieta podporzadkuje to zacznie ja tuczyć lub zamieniać w faceta przez nadmierny rozwoj umięśnienia. Mężczyzna ma kochać kobietę, nie zrobi tego, gdy ona nie pokocha siebie.

Gość gość
Wg mnie idealna sylwetka to: szczpula, ale z lekkimi kraglosciami tzn. biust, talia i biodra musza byc zaznaczone, a nie sylwetka chlopięca ( jednak tu waga nie ma znaczenia bo mozna byc przy kosci i iec eski typ sylwetki tak samo jak u chudej), przy tym raczej wysportowana, ale bez wyraznych miesni

Gość gość
Obrzydliwe są dziewczyny fit

Gość gość
Uwielbiam takie fit umięśnione az z takimi wcięciami na brzuchu az do pachwin,super takie są. https://cutt.ly/ywXd9

Gość gość
Wciecia na brzuchu są dobre u faceta ❤️. Nie wiem nawet jak to się nazywa.

Gość gość
Mi się podobają panie fit, ideał to Kasia Dziurska. Na zawodach jest na końcu redukcji ale potem ma super ciało i do Schwarzeneggera jeszcze daleko

Gość gość
Ja piertole serio? smiech.gif interesuje was zdanie stulejarzy i mizoginow? Ważne co ty lubisz a nie faceci bez jaj. x Ale ty jesteś zakompleksiona babo.

Gość gość
a ja szukam zwyklego mezczyzny = meski, atrakcyjny, umiesniony, zadbany, elegancki i kulturalny, a nie spocony, tlusty fleja i wiesniak - prostak jakich pelno na ulicach:O