Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Heh, to już jest paranoja

Polecane posty

Gość gość

Napisałem na portalu do takiego ulanego bazyla, niskiego i pucołowatego bucoka, dziewczyny naprawdę niezbyt atrakcyjnej, max. 5/10 i to tak będąc grzecznym. Akurat była online i od razu przeczytała wiadomość ode mnie i zajrzała na mój profil i nie odpisała. Sorry, ale to już ja jestem ładniejszy od niej o sylwetce nie wspominając, a ta jeszcze kręci kartoflastym nosem :) W tym tygodniu kończy mi się abonament i nowego nie wykupię choćby kosztował 2 zł, szkoda nerwów, dziewczyny z takich portali są beznadziejne. Jeszcze jak 8/10 wybrzydza i ma pełno wiadomości, może wybierać, odrzucać facetów to rozumiem ale nie bazyl poniżej przeciętnej.

Gość marawstala
A co napisales?

Gość Olena1
kto to jest bazyl?

Gość gość
paszol won desperacie

Gość gość
Coś zapoznawczego, nie pamiętam dokładnie. Nie tylko banalnego: "cześć, co słychać?", "Możemy porozmawiać?" Coś tam odniosłem się do jej profilu, dodałem coś krótko o sobie. Nie za długo, kulturalnie i nic co wygląda jak kopiuj/wklej. Różnica wieku też odpada bo jesteśmy ten sam rocznik albo ja jestem rok starszy. Odległość też, bo niecałe 15 km.

Gość punkt dla architekta
roi się teoria wszystkiego. z precedensu kontakt. rozkoduj paralogię. 180 cm. bez butów.

Gość gość
23:40 z całym szacunkiem ale co Ty pie..olisz? :)

Gość gość
Ale po co ci akurat taki bazyl? Olej.