Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Perche

Ja ją kocham, a ona nie śpi

Polecane posty

Gość Perche

Dobry wieczór, chyba się zakochałem, problem w tym, że jestem księdzem. W życiu nie przypuszczałbym, że to jeszcze kiedyś mnie dotknie. Ona jest inna niż wszystkie, intrygująca i piękna w swojej kobiecości. Zdecydowanie wyróżnia się z tłumu i nie chodzi mi głównie o aparycję. Nie powinienem jej spotkać na swojej drodze. Winię się bardzo, bo za wszelką cenę chciałem ją poznać. Odkrywanie jej osobowości i odpowiedzi na zadawane pytania są inspirujące i nieszablonowe, one elektryzują! Jest moją zagadką, wyzwaniem, fascynacją...Obecnie jestem na wyjeździe, lecz ona ciągle siedzi mi w głowie. Wiem, że zrobiłem źle w chwili, gdy zagaiłem. Studentka i jednocześnie przewodnicząca grupy była w obowiązku wymienić się ze mną kontaktem. Z początku wysyłałem do niej co jakiś czas wiadomości tekstowe odnośnie zajęć, kolejno odnalazłem ją na facebook i zaprosiłem do znajomych. Zaakceptowała i chyba mi zaufała, lecz kiedyś zapytała po co ta cała szopka i czego od niej chcę. Wtedy ją okłamałem, a może nie powiedziałem całej prawdy? Zdecydowanie, to drugie. Zaczęła traktować mnie jak przyjaciela, sam tego chciałem pisząc do niej co wieczór. Teraz opowiada mi o chłopcach, a ja robię dobrą minę do złej gry.

Gość gość
księdzu, weź się lepiej za pielęgnowanie wiary, a nie jakąś głupią babę urabiasz i Boga sprzedajesz! Brewiarz odmawiasz? Krew mnie zalewa kiedy takie bzdury czytam... Jesteś żenujący po prostu człowieku. Dobrze, że mam wiarę. To będzie chyba jedyny głos. Reszta będzie pochodzić jedynie od diabla.

Gość gość
Ksiądz i takie rzeczy? Jesteś przykry! Zgadzam się z poprzednim głosem.

Gość Perche
Dodam, że nie zamierzam jej nigdy skrzywdzić, więc zduszę jakoś to uczucie. Tylko jak?

Gość gość
Co się dziwicie? Połowa jest wilków w owczych skórach w stadzie Pana Pewnie o biednych myśli codziennie, tak, jak o tej babie... człowieku, grozi ci potępienie.

Gość gość
On nas pyta jak? sam sobie odpowiedz idę spać!

Gość gość
Ile macie lat?

Gość gość
Fajne prowo ;-) Stylistycznie poprawne, błędów ortograficznych nie zauważam czyli raczej na zamówienie ;-) Czego to się nie robi żeby zarobić na reklamach? :-) Prawda modka? ;-) :-)

Gość gość
Zduś, wyrzeknij się jeszcze dziś i wynocha z tego forum!!!!!!

Gość Perche
Jestem tylko człowiekiem, mam prawo doceniać piękno. Jak już wyżej wspomniałem jest dla mnie na tyle ważna, że nie posunę się dalej. Przyjaźń i nic więcej, tylko jak zadusić tego potwora zwanego uczuciem? Potrzebowałem się jedynie wygadać...

Gość Perche
Zamknijmy ten temat faktycznie. Dziękuję za wszystkie słowa.

Gość gość
zerwij kontakt całkowiecie zapewniam cię, że jeszcze piękniejsze i mądrzejsze, które księży odrzuciły np. ja!!!

Gość gość
Po ile macie lat?

Gość gość
na pewno nie jesteśmy dziećmi, np. ja po 40-tce

Gość gość
A jesteś gotowy zostawić sutannę dla niej?

Gość gość
skoro to napisał tu, już jest odstępcą!!!

Gość gość
Zerwij kontakt całkowiecie może jaka taka z wyglądu - a w środku robactwo! widze, że chętna dla mnie zwykla k***a

Gość gość
nie znam sexownych ksiezy ble

Gość Perche
O brak kontaktu nie muszę się martwić. Wyjeżdżam na stałe z Polski wkrótce, może zapomnę. Musiałem to jedynie z siebie wyrzucić. To ja zawaliłem w chwili zauroczenia się jej pięknem.

Gość gość
nie ma pięknych kobiet ziemskich Jedyną Piękną jest NMP. Do niej się zwróć, a nam daj spokój. Jesteś...już po prostu nie mogę. Skoncz ten temat

Gość gość
wszystkie ciemne sprawki nocą się dokonują...dobrze, że w dzień nie napisałeś, bo byś dostał taki lincz..że tym tzw. "pieknem" bys wymiotował

Gość gość
Mi ksiądz powiedział o miłości do mnie, ale kompletnie nic nie robi, nie mamy nawet kontraktu telefonicznego. Kiedy się widzimy, stramy się sobie nie przyglądać zbyt długo. Cierpimy w ukryciu, ale nic nie robimy, nic kompetnie.

Gość gość
Bo tę miłość dostają dobre, odpowiedziane osoby a reszta chołoty nie zasługuje...

Gość gość
ksiądz, nawet jeśli kocha, powinien zerwać wszystkie relacje a kobieta powinna rozumieć, że ksiądz jest księdzem a nie chłopem do wzięcia...

Ksiądz to też zwykły człowiek i jak jest normalny to ma normalne potrzeby - potrzebę kochania. Moim zdaniem to dobrze o tobie świadczy autorze. Życzyłabym ci żebyś nie był księdzem ani katolikiem. Ten celibat to w ogóle jakaś bzdura.