Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie napisała bym, by nie łamać umowy

Polecane posty

Gość gość

kolejny raz, ale potrzebuję rady... rozumiesz mnie, przynajmniej się starasz. Czytałeś też wiele książek, także związanych z religiami więc może zastanawiałeś się nad czakrą trzeciego oka i czy możliwe jest jej otwarcie w przeciągu zaledwie pół godziny lekkiej medytacji?? Jeśli tak, to czy starałbyś się to zamknąć? I jak, w jaki sposób- fluorem? :D pytam poważnie, bo teraz, gdy zamykam oczy widzę dziwne rzeczy, tzn. nie ma czego się bać, to tylko dziwna architektura i budynki jakby nie z tego świata, miejsca energetyczne, dziwna natura ale też podobna do naszej, miasto zaś ogromne jak NY za to zbudowane z indentycznych okrągłych wieżowców.. wzory na budynkach są takie same jak na skórze gatunku, o którym często napominam natomiast na razie przestanę ;):D Widzę ich twarze, są na prawdę jaszczurze ale jednak inne niż obrazy z sieci, bardziej osobowe i inteligentne; widziałam też kobietę (każdy gatunek dzieli się na mężczyznę i kobietę), jej ciało wyglądało raczej jak stały, bardzo dopasowany skafander, dom dla wewnętrznego bytu. Sylwetkę miała podobną do ziemianki lecz głowę długą jak An.ki była bielusieńka, a na twarzy miała widoczne tylko oczy, czarne, przeszywajace, długie i skośne oprawione ramkami (bo tak musiałabym to nazwać) ze złota, w jakieś wzory wewnątrz.. na głowie miała złote pasy, kilka, były zdobione. Przyglądała mi się uważnie. Widziałam też rasę niebieską, wyglądali jak japońscy szogunowie.. tylko bardziej rozebrani.. Mogłabym zacząć pisać fantasy :D Choć nigdy wcześniej nie miałam takiej wyobraźni ;) Brnął byś w to? Boję się tylko, że zostanę jakimś medium czy coś :D Choć z drugiej strony fajnie jest mieć taką wiedzę można by to dobrze wykorzystać jeśli za wiele nie będą chcieli, gorzej jeśli będzie inaczej. Wierzysz w medium? To bardzo prawdopodobne, jak i telepatia. Myśl to fala energetyczna przekazywana z nadajnika do odbiornika (czaszki odbiorcy xD) ale nad tym jeszcze nie panujemy tak precyzyjnie jak to możliwe, choć i tak rozwijamy się bardzo szybko i wg. nich chyba za szybko.. Ostatnio oczywiście ;) Brnąć?

Gość gość
No muszę zasnąć.. ciekawe co będzie teraz, kolejny odcinek :D hmm Może mam jakaś chorobę psychiczną kurde..

Gość gość
To się wyleczy :D albo w końcu się spotkamy w ..Tworkach :P

Gość gość
ja to nie walę takich byków jprdl „ nie napisała bym „ haha

Gość gość
Nic mi się już nie śniło potem.. :( I nie palę zioła, znaczy się dawno nie paliłam..:P gość dziś Czepiasz się :D

Gość gość
Znaczy się umiem rozróżnić sen od medytacji..:P Miałam tylko nadzieję, że przyśni mi się coś fajnego, jakaś kontynuacja..;) :) :)