Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

posiadanie

Polecane posty

Gość gość

Psa poprawia mój nastrój. Zwierzę uśmiecha się do mnie. Cały czas pragnie mojej bliskości do tego ma słodki pyszczek, który odpedza wszelkie smutki:) u Was też tak jest?

Gość NÓW_ZNÓW
A jaki to jest pies?

Gość Radek Pieleszewski
No ja też miałem sukę która odeszła. Teraz mam nową. Inna rasa. Bardziej żywiołowa, niezależna, łobuzerska. Ale taką chciałem. Teraz trochę więcej wiem i inaczej do tego podchodzę. Nie tak jak Cezar Milan który tłamsi psy. Jestem bardziej przyjacielem.

Gość gość
Mały. Bardzo popularny. Do tego to suczka, wierna, oddana i taka przylepa, która wciąż tuli się do mnie. Nawet zwierzęta potrzebują bliskości, a co dopiero my ludzie...

Gość dajaj
nie wiem czy muzulmanie je kastruja ale psów powinno byc stado. dingo. zespół downa polega na geniuszu. uczy się teoretycznie. umowa zamiany. abstrakcyjnosc normy. jazn sie nie rozszczepia tylko reaguje. geniusz emocjonalny. intuicja. bały się kumasz, jak dzieci.

Gość gość
Zauważyłam że Ona pozwoliła mi trochę uporać się z samotnością, cierpieniem. Jest trochę jak maskotka. Wiadomo, że do pluszowego misia w pewnym wieku nie wypada się przytulać a do psa można :)

Gość gość
Ona wpatrzona jest we mnie jak w obrazek, aż to takie dziwne. Widzę jak zakochana jest we mnie.

Gość gość
Zna ktoś z Was to uczucie?