Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Jak przyjaciolka chłopaka rozwaliła mój związek

Polecane posty

Gość gość

Poznalam sie z ta larwa dzięki niemu. Mężatka, po 30, choć wyglada na 45. Zaniedbana dziewczyna, dzieci. Od poczatku mnie nie polubiła, dogryzala, że wyglądam jak dziecko, nie bardzo rozumiałam te odcinki, bo jesteśmy w podobnym wieku. Obgadywala wszystkich, śmiała się z koleżanek z pracy. Sądzę że nikt jej nie lubi, dlatego ona nie lubi nikogo. Gdy tylko wyszlam, ta już następnego dnia spotkała się z byla mojego faceta. Okazalo sie, ze to rowniez przyjaciolki. Zaczęła wrzucać z nia zdjęcia, jak ja lubi jak się dobrze bawią. Zapytałam się mojego partnera, czemu mnie o tym nie uprzedził, przypuszczam że wtedy nie poszlabym do niej. W tym czasie mój partner znalazł bardzo dobra pracę, interes się rozwijał więc bardzo się wzbogacił. I powoli się zaczynało, stwierdzenia że my do siebie nie pasujemy, że jestem gowniara, że zachowuje się jak dziecko, jestem zła i niedobra. Kilka razy klocilismy się o nią. Doszło do tego że wymusiła na moim partnerze by zawiózł ja na intymny zabieg. Podobno maz nie mógł. Poklocialam się z nim o to, on jej o tym powiedział, więc ona stwierdziła, że jestem zaborcza i zazdrosna. Po jakimś czasie, kolejna kłótnia o durnote, zabrałam od niego rzeczy, A ta larwa juz nastepnego dnia umowila mojego faceta z byłą. Twierdząc że oni są parą idealną i powinni do siebie wrócić. I mój partner mówi mi teraz, że on musi wszytsko przemyśleć.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować