Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Krem Bioderma hydrabio legere znacie?

Polecane posty

Gość gość

Jak wyżej- znacie ten krem? Jeśli tak to może któraś zna też jakiś odpowiednik bardzo podobny do niego? Bo coraz trudniej mi go zdobyć, podrożał też sporo, nie wiem czy wycofują czy co, ale potrzebuję coś podobnego- ktoś coś? Lekki, nawilżający do wrażliwej mieszanej. Ten jest super, no ale... Muszę znaleźć coś innego

Gość gość
Kobietki, pomożcie- lekki krem nawilżający o prostym składzie

Gość gość
Fitomed 11 albo 12,

Gość gość
ja słyszałam, że fitomed, ale nr 6 :) osobiście jeszcze nie miałam, właśnie się przymierzam, opinie i skład ma dobry

Gość gość
A to już sobie musisz potestować, 6 jest trochę cięższy, bardziej emolientowy (ja go czasem kupuję, ale na szyję i dekolt - głównie latem, bo na zimę potrzebuję już mocniej otulających) niż te poprzednie, ale wszystko zależy od potrzeb skóry, nieraz i pory roku. A że jednak składowo są sporo inne od hydrabio to po prostu trzeba próbować. W sumie nic nie stracisz, jak któraś wersja nie podpasuje na twarz to właśnie na dekolt czy dłonie można zużyć :)

Gość gość
No tak, tylko takich zapasów do rąk mam już całą półkę :) Dlatego teraz staram się kupować w miarę trafnie, chociaż niestety nie jest to łatwe. Sprawdzam składy, czytam zestawienia itd, ale w sumie mało jest takich lekkich, dlatego spytałam tutaj :) Może akurat ktoś coś podpowie :)

Gość gość
Albo i nie... ;)