Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wrozbella

Pytanie za 100pkt

Polecane posty

Gość gość
No ja jestem normalny inaczej ;-)

Gość gość
Co dla jednego jest normalne dla innego juz nie.

Pytanie za pytanie - czy kiedykolwiek miałaś robioną sesję fotograficzną przez profesjonalnego fotografa? Taką bardziej artystyczną sesję

Gość HomosuperiorBMW
I tak cie z******m

Gość gość
Mi kiedyś ktoś taką sesje proponował ale odmowilam, męża i dzieci już miałam nie mogłam ich narażać na "wstyd '' hahaha

Gość gość
zalizałbym Cię kobieto i nie tylko ...

:-D no ale jakiś zakres toleracji to chyba jest, co nie? Moim zdaniem grzechem byłoby nie spróbować tego, zwłaszcza że masz taki typ urody, który "uwielbia"obiektyw aparatu (mam na myśli to wczesniejsze zdjęcie w avku na którym byłaś bez makijażu)

gość dziś za przeproszeniem, głupias... Zamiast zrobić coś dla siebie, doświadczyć coś nowego, to jak zwykle pewnie, schowałas się w cień, bo Twoi wyimaginowani "wstydliwość" i "zdrowy rozsądek" podpowiadali Ci, że to obciach?

Lucanus cervus dziś to tylko perspektywa, z profilu mam nawet nawet ładne rysy twarzy, na wprost jest już troszkę gorzej. mam wąski zgrabny nos, lecz przydługi i lekko garbaty, niestety po matce.. i pucolowata twarz..

gość dziś Mi kiedyś ktoś taką sesje proponował ale odmowilam, męża i dzieci już miałam nie mogłam ich narażać na "wstyd '' hahaha xx Jeśli to miałaby być reakcja na propozycję sfotografowania aktu to zrozumiałbym, ale pewnie to nie o to chodziło

Gość gość
Wrozbella jesteś piękna wiesz o tym prawda ?

Myślę że nie doceniasz tego co masz a o czym inne mogą tylko pomarzyć Przykładowo - czy zaglądałaś kiedykolwiek na profile wysoko ocenionych modelek lub fotografów na stronie maxmodels?