Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki wózek wybrać, mieszkając na wsi.

Polecane posty

Gość gość

Powoli przymierzam się do kupna wózka, chodzi mi o taki typu 3w 1. Mieszkam na wsi, jaki wózek polecacie na takie tereny? Podawaj cię konkretne modele. Z góry dziękuję za pomoc

Gość am_Dyzio
widłowy do zwózki słomy

Gość gość
Mutsy Urban ale chyba go już nie produkują, u mnie się świetnie sprawdził, co prawda nie mieszkam na wsi, ale lubimy spacery po lasach i bezdrożach. Ma duże pompowane koła. Nowy 8 lat temu kosztował około 4 tyś, ale używany kupisz za kilkaset zł,

Gość gość
Na Olx jest taki nawy za darmo.

Gość gość
Głupie komentarze sobie darujcie. Idzie na swoje tematy, gdzie pokazujecie fiuty i g****o do oceny.

Gość gośćmizka9271
Na wies to na pewno dobry bedzie riko naturo. Ma dobra amortyzacje i mocne pompowane kola. Ogolnie to model porzadny, bo stabilnie jezdzi, nie klekocze, nie stukocze, a na wiejskich terenach latwo o wertepy itd.

Gość gość
Greentom jest fajny, dobrze sie prrowadzi :) Ja swój kupiłam w stolicy, w sklepie przy solidarności, mają duży wybór i wszystkie modele od ręki :D

Gość MiaS
U mnie bardzo dobrze radzi sobie anex discovery. Wygodny, łatwy w obsłudze, dobrze się prowadzi i fajnie wygląda. Radzi sobie znakomicie na każdym podłożu, więc na wieś jest w sam raz;)

Gość gośćAlleicja
Myslę, że przede wszystkim trzeba zwrócić uwagę na koła, żeby były duże, wygodniej się wówczas prowadzi taki wózek. Anex Sport mogę polecić z doświadczenia :)