Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

znowu to samo, znowu zrobiony na szaro

Polecane posty

Gość gość

Mam kontakt z dziewczyna, z portalu randkowego, od czasu gdy ja poznalem nie wchodze na ten portal ona tez nie wchodzilia,. Dzisiaj wszedlem, ona online, wiec pytam co jest grane. I mowie ze chyba ma jakis kontakt, ona ze tak ma bo trail sie ktos"normalnego", jestem z nia umowiony nie wiem co o tym mam sadzic.

Gość gość
ja chcialem byc ok w stosunku do niej wiec nie wchodzilem na ten portal przez kilka dni,i nie rozmawialem z nikim, teraz wchodze a ona sobie z kims gada.

Gość marawstala
No co, zajrzala tam tak jak i Ty to zrobiles : ) kolejność malo istotna

Gość gość
ale ja mowie , od kad ja poznalem, nie wchodzilem bo chcialem byc ok, a dzisiaj wszedlem bo chcialem usuanac konto zeby byc ok w stosunku do niej, ale zobaczylem ze jest online ,

Gość gość
teraz będzie gadać sobie z normalnym i nie a ty po co zaglądałeś? też chciałeś sobie normalnie pogadać, no nie?

Gość gość
usunąć

Gość gość
maro kupilas wode? bo jest goraco i trzeba pic wody duzo

Gość gość
chcialem usunac konto !! pisalem wyzej u gory . x To ze ja chce byz ok w stosunku doniej, nie znaczy ze ona ma nie byc. To po cholere sie umawiala skoro nagle znalazl sie ktos normalny, Nie rozumiem .

Gość gość
Ropzlacz sie p**do. Myślisz,że kogoś to k***a rusza? Albo zagadaj do innej albo miałcz k***a dalej w kącie i zamknij ryj.

Gość gość
aha czyli mam przejsc obojetnie , olac moglbym ale chce byc ok, w stosunku do niej, i tez oczekuje ze ona bedzie. Tzn czyli nie rozmawiam z innymi dziewczynami, zamykam temat portalu randkowego, a przeciez w kazdej chwili moge wrocic, jak mi sie po prostu nie uda z ta dziewczyna.

Gość gość
Moze malo czasu jej poświęcałes

Gość gość
pisalem do niej . Bylem na dzisiaj umowiony z nia, ale musialem przelozyc, bo nie moglem, na inny dzien. Nie obrazila sie, wszytsko bylo ok.

Gość gość
Ona jest uzalezniona wiesz , od pisania tam

Gość gość
watpie zeby byla uzalezniona od pisania, bo jak ja poznalem do miala dopiero co zalozone konto. I sam nie wiem jak to oceniac. Bo skoro ja sie z kims umawiam, to jestem ok w stosunku do dziewczyny, nawet jesli pewne sprawy sprawiaja ze trzeba przelozyc spotkanie na inny dzien. Ale zeby zaraz pisac z innym? Nie wiem co ona mysli. Ja nie potrafie pisac , z innymi dziewczynami kiedy jestem juz umowiony z jedna.

Gość gość
majac swiadomosc z jest umuwiona ze mna sobie pisze z innym ot tak bo jej sie nudzilo, no fajnie tyle ze ja raczej nie chce byc traktowany jako druga opcja. I to stwierdzenie "trafil sie ktos normalny" czyli co ja juz jestem inny? Tak to odbieram. Nagle z tej relacji , krotkiej bo krotkiej, juz tworzy sie jakas dziwna gra. Nie wiem czy ja chce brnac dalej w to, cos czuje ze zostane wykiwany.

Gość gość
Moze powinienes sie wymiksować z tej znajomość Szczesliwy nie bedziesz przy niej

Gość gość
Niby nie ma żadnych jeszcze zobowiązań, ale to nie fair ze ja jestem ok a ona pisze sobie z jakimś innym niby o książkach -tak sie tłumaczyła, ale jestem pewien ze ten koleś ja podrywa , i raczej jest to łatwe do przewidzenia.

Gość gość
Olej ją.

Gość gość
To tylko laska z neta więc o jakim byciu fer ty piszesz? Wyluzuj i olej to. Widocznie ma cię za nienormalnego więc tyn bardziej podziękuj.

Gość gość
Nienormalnego. Ja jestem umówiony z nią. Gdybym ni był olalbym to. Ale jak tak dalej będzie to chyba rzeczywiście teraz oleje

Gość gość
Nie, teraz nie możesz olać, bo jesteś z nią umówiony