Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chłopak jest chirurgiem i mnie pobił po pijanemu

Polecane posty

Gość gość

Krzyczał, że jestem jego i mam robić co chce ... ja go kocham, po trzeźwemu jest kochany ,a on rzucił mnie na ścianę

Gość gość
do sądu go podaj jak cie bije

Gość gość
No to fajnie masz, na sor nie musisz jeździć. Kości ci na miejscu poskłada, gips założy. Full obsługa bez kolejki.

Gość gość
No bardzo śmieszne, nie wiem co dalej

Gość gość
jak to jest na serio, to zle swiadczy, bo po pijaku wychodzi jacy ludzie na serio sa. nie kazdy jest agresywny, ja jestem b miła i wszystkich uwielbiam jak sie napije. Jak sie chociaz odrobine szanujesz to powinnas uciekac gdzie pieprz rosnie

Gość gość
Chirurg - pijak, no coraz lepiej w tym grajdole zwanym Polską.

Gość gość
Mimo że cię bije to widzę że nadal najważniejsze jest że jest chirurgiem. Gdyby był spawaczem to byś tego nie podkreśliła.

Gość gość
coraz lepiej? to ty nei wiesz, ze wsród lekarzy alkoholizm jest na porządku dziennym? miałam wujka kardiologa, co mial na starosc marskosc watroby, i swoja droga, tez bił zone, był despota, lał ja nawet jak byli w wieku 70 lat, raz na wigiliii siedziała cała posiniaczona na twarzy i opowiadała, ze spadła ze schodów. ona drobna, a on 185 cm wzrostu... ludzie totalnie zgorszeni, nikt nic nie mowił. a taki byl sympatyczny, wygadany, kazdy by myslał ze ideal

Gość gość
No ale ten prestiż się liczy, że spotykasz się z chirurgiem. Na wsi u rodziców pewnie wszyscy sąsiedzi zazdroszczą że będziesz panią doktorową. To musi być jakaś prowokacja bo aż sama nie wierzę że ktoś jest tak pusty.

Gość gość
dziś - moze to prowo, ale co ciekawe to ta moja ciotka bita przez wujka, sama była lekarka.

Gość gość
Bycie zarówno katem jak i ofiara nie ma nic do wykształcenia tak samo jak bycie narkomanem, alkoholikiem czy złym rodzicem. To się zdarza we wszystkich grupach społecznych.

Gość gość
Bardzo wielu lekarzy jest zwyrodnialcami przez przebyte sekcje zwłok na studiach i na codzień zgony to norma u lekarzy że są nienormalni!Dlatego podczas badań czy zabiegu zawsze z osobą bliską bo inaczej tak się kończy. ."Na cztery lata więzienia został skazany ginekolog, który zgwałcił swoją pacjentkę. Kobieta była wtedy pod wpływem środków znieczulających. Mężczyzna ma też 10-letni zakaz wykonywania zawodu, musi też zapłacić 40 tys. nawiązki dla swojej ofiary. Prokuratura domagała się kary ośmiu lat pozbawienia wolności, a pełnomocniczka ofiary – dożywotniego zakazu wykonywania zawodu lekarza."

Gość gość
prowo jak hooj a wy łykacie jak pelikany, naiwniaki

Gość gość
Wy to już przesadzacie ,mój miś jest kochany tylko lubi rządzić i ja czasem może po prostu to denerwuje

Gość gość
Ty od ginekologa W*********J SIE LECZYC P***BUSIE

Gość gość
00.08 a ty jesteś tym hirurgiem i bijesz biedne dziewczynki. To ty się lecz bo to dziewczyna pokazuje fakty gwałtu przez osobę zaufania publicznego to cię zboczencu nie przeraża!

Gość gość
Do pana ( 00.08 ) jesteś damskim bokserem skoro bronić chaniebnych zachowań lekarzy. Niestety tylko gdy ktoś jest z nami z rodziny jedynie nas obroni bo nawet pielęgniarki różnie się zachowują przy lekarzu.

Gość gość
Chirurg musi wypić dobrą setę przed operacją żeby mieć pewną rękę, prawda znana od lat. Niestety to prosta droga do alkoholizmu ale nie zapominajmy, że lekarze to intelektualna elita społeczeństwa. Im się więcej należy i koniec kropka.