Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie z kowbojek

Polecane posty

Gość marawstala
Dobra, uciekam... Milo było Cie tu zobaczyć : ) Zagladaj czesciej! Dobranoc, pozdrawiam : )

Gość gość
Planuj kiedyś wybrać się na grzyby, w niedalekiej przyszlosci, tak za 10 lat. Chyba, ze poszlabym z kims kto sie zna na grzybach. Oferujesz sie moze?

Gość marawstala
Kozaka od maslaka potrafię odróżnić, wiec chyba sie znam : )

Gość marawstala
Spoko, możemy kiedyś polazic : ) pa!

Gość gość
Fifi jak mocno sie nudzisz mozesz poopowiadac mi o grzybkach, ktore nazbierales na ostatniej wyprawie do lasu. Ja bardzo lubie sluchac takich opowiesci, jeszcze jesli wystepuja niedzwiedzie brunatne to w ogóle super.

Fifi jak mocno sie nudzisz mozesz poopowiadac mi o grzybkach, ktore nazbierales na ostatniej wyprawie do lasu. Ja bardzo lubie sluchac takich opowiesci, jeszcze jesli wystepuja niedzwiedzie brunatne to w ogóle super. xxx Niestety niedźwiedzia nigdy nie widziałem. Jak już to lisa, łosia, sarnę, zające i żmije, a no i dzika XD Ostatni raz jak byłem to z tego co pamiętam uzbierałem podgrzybków. Uwielbiam je zbierac, bo są ładne, mam czysty las, który jest idealnie dostosowany do nich (dużo sosen i czasem dęby). Aż przyjemnie się chodzi, tylko trzeba mieć dobry wzrok do nich, bo ich kapelusze mieszają się z kolorami jesiennych liści i kory. Na grzyby chodzę chyba od 3 roku życia, a od 11 roku już sam do lasu się wybierałem XD

Gość gość
Dobranoc Maro, trzymam za slowo ze sie kiedys ze mna wybierzesz :) Masz las? Gdzie to można dostać?

Gość marawstala
Niedaleko domu mam las,a za nim kolejny las... Taka okolica, ze jest w kolo zielono : )

Gość gość
To jedziem do Ciebie, bierzemy Fifiego zeby nam pokazal same dobre podgrzybki, a potem grzybowa przez kolejne dwa miesiace na obiad :)

Gość gość
Karyna siła mi się kilka dni temu

Gość marawstala
Moze być, ale ja nie wiem kto będzie to później jadl : ) najwyżej sie odda na skup