Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onaa261992

Ciąża a łyżeczkowanie ?

Polecane posty

Gość Onaa261992

Witam Czy jesli 11 tego lipca poroniłam niestety pecherzyk sie nie rozwijał uprawiajac seks 23 ego lipca gdzie byla przerwa w krwawieniu ale jego ciag dalszy nastapil 24ego lipca a zabieg lyżeczkowania 25 ego to czy byla mozliwosc tego 24ego zajscia w ciaze w okresie tego samoczyszczenia sie macicy?Czy może zabieg łyzeczkowania wpłynal na to ?

Gość gość
Pytasz czy zaszlas w ciążę i ja usunęłaś? Tak, to bardzo możliwe. Tak jak możliwe że zajdziesz w ciążę pływając w basenie podczas okresu.

Gość ona261992
Rozumiesz pytanie mialam pusty pecherzyk a staram sie o dziecko pytam czy jest mozliwosc zajscia w okresie pologu po poronieniu...mialam pusty pecherzyk ktory sie nie rozwinal :( nienżycze nikomu takiej straty ....staram sie o kolejne dziecko wiec pytam czy mozna w tym czasie sie starac czy to zludne nadzieje .....czytanie ze zrozumieniem

Gość gość
No właśnie tak napisałaś, że ciężko to zrozumieć. Słyszałaś kiedyś o kropkach i przecinkach?

Gość ona261992
Nie przyszłam tutaj po porady w kwestii dokształcania z j.Polskiego ,tylko przyszłam w innym celu więc dziękuje Szanownej Pani ,za wyrozumiałość i poszanowanie mojej sytuacji.Żegnam

Gość gość
Z twojej wypowiedzi wynika że: 11 poronilas 23 uprawialas seks 24 chcesz zajść w ciążę A 25 miałaś łyżeczkowanie Jak k***a chcesz być w ciąży w która niby zaszlas 24 jak mialas łyżeczkowanie 25? Nie wiem co ci łyżeczkowali, ale chyba przez przypadek mózg.

Gość gość
Tu nie chodzi o dokształcanie, po prostu z twojej wypowiedzi nic nie można zrozumieć. Jak ktoś ma ci pomóc, jak nie wiadomo o co ci właściwie chodzi i co się stało?

Gość gość
A w internecie się tak pisze bez przecinkuf i kropkuf

Gość ona261992
11 lipca poroniłam krwawienie trwalo 5 dni ,myslalam ze juz wszystko sie obczyscilo współżyłam 23 ego lipca z wytryskiem w pochwie gdzie po tym dostałam krwawienie jechałam na szpital zatrzymali na lyżeczkowaniu które miało miejsce 25 lipca więc pytam przejrzyście i logicznie czy tego 23ego była możliwość kolejnego zajścia w ciąże ? czarno na białym objaśniam sytuacje

Gość gość
skont jesteś autorko

Gość gość
To jak się tak pisze to się dostaje też głupie odpowiedzi, bo w internecie się pisze tylko głupie odpowiedzi

Gość gość
A po co współżyłaś?

Gość ona261992
Następna osoba pyta po co współzylam, w poscie u góry pisalam, ze staram sie o dziecko czy to też jest niejasne ?

Gość gość
Przecież bocian przynosi dzieci w kapuście

Gość gość
A jeśli zaszlas tego 23 to jakie to ma znaczenie jak 25 wszystko wyskrobali?

Gość gość
Przecież dziecko można mieć przez in vitro

Gość gość
Ty w ogóle wiesz co ci robili, jak dochodzi do zapłodnienia, co się dzieje itd? Czy tylko kumasz że trzeba włożyć i po 9miesiacach masz dziecko?

Gość ona261992
cytuje moj post :" czy jest mozliwosc zajscia w ciaze w okresie tego samoczyszczenia sie macicy?Czy może zabieg łyzeczkowania wpłynal na to ?" czytanie ze zrozumieniem :) Pytam wyraznie czy taka ciąża ma szansę sie uchować czy łyżeczkowanie usunęło wszystko ....

Gość Prawiczek 40lat
A miałaś dni płodne czy nie

Gość gość
Dopiero teraz pytasz wyraznie czy łyżeczkowanie usunęło wszystko. Nawet jeśli doszło do zapłodnienia i zarodek był jeszcze w jajowodzie to i tak nie miał się w czym zagnieździć, więc rozważanie bez sensu.

Gość gość
Która z kafeterianek mnie pokocha :(

Gość gość
A chcesz żeby pokochała cię taka wyłyżeczkowana? Serio? Musisz być bardzo zdesperowany.