Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

BYLAM MLODA I GLUPIA!!

Polecane posty

Gość gość
Kafeteria to forum katolickie

Gość gość
05:00 po ślubie też mordują dzieci nienarodzone. Trzeba mieć kręgosłup moralny, bo ślub, katolstwo i dewocja niczego nie gwarantują.

Gość gość
5.04 W PUNKT!""

Gość gość
Gwarantuje miłość, szczęście i zdrowe dzieci.

Gość gość
Matka natura cie ukarała ,niezajdziesz juz bo kto wie czy zaś nie zamordujesz malutkiego bachorka ;-)

Gość gośćhdhshs
Widać teraz jacy tu są debile. Jak tak to mój brzuch moja decyzja a teraz zrzucenie i winy na faceta. Zastanówcie się lewaki. Ja od początku mówię że dziecko ma 2 rodziców i kobieta nie może i nie powinna podejmować sama decyzji. Ja sam jestem przeciwnikiem aborcji.

Gość gość
05:19 bzdura, nie gwarantuje ani szczęścia ani zdrowia, ileż to było dramatów, bo po katolickim ślubie urodziło się dziecko z uposledzeniem albo dochodziło do ciągłych naturalnych poronień, osobiście znam takie przypadki. Wierność Bogu ma się nijak do tego co Bóg nam zsyła.

Gość gość
Autorka nie obwinia swojego byłego. Uważa, że jest wspołwinny. Nie oczekuje poklasku, ale zastanawiam sie jakimi WY musicie być podłymi ludzmi życzac autorce raka, zdychania w bolach, i życzac bezplodnosci. żal mi was. Każdy ma swoje powody, i prawo do popelniania błedow, a tu widać że autorka znalazła sie w mega dołujacej sytuacji. Wy tylko potraficie kopać leżacego.

Gość gość
Chcialabym tylko dodac, ze ja i moj byly zabezpieczalismy sie. Przyklejalam plastry Evra... Autorka