Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Jak polubić i zaakceptować siebie

Polecane posty

Gość gość

Mam problem. Polega on na tym ze choc nie wiem jakbym się starała to nie umiem polubić siebie. Może być chwila w której pomyśle ze ładnie wyglądam a zaraz zobaczę na mieście przypadkowa dziewczynę która jest ładna i zaraz chce wyglądać jak ona. Przez to ze czuje się zwyczajną, przeciętna dziewczyną myśle ze żaden chłopak się mną nie zainteresuje. Chodzi tez o styl ubierania. Ubieram się modnie ale po swojemu, bez żadnych narzuconych wzorców. Nie ubieram się typowo jak na rok 2018. Zwyczajnie. Niestety coraz częściej zauważam ze chłopscy lubią bardziej dziewczyny które zamiast ubierać się na swój wiek ubierają się po prostu jakby miały 25 lat. W ich główne elementy szafy zaliczają się wiec obcisłe bluzki do brzucha, modne kurtki, podarte spodnie i inne tego typu rzeczy. Nie chce być jak wszystkie a teraz każdy do tego dąży. Chciałabym być oryginalna a nie zwyczajna. Myśle ze nikomu się nie spodobam z takim stylem i wyglądem bo przecież nie wyglądam jak każdy... Mój charakter tez mnie wkurza. Mam wrażenie ze na dłuższa metę nikt by ze mną nie wytrzymał. Mam 17 lat

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować