Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NÓW_ZNÓW

Gdzie szukać mężczyznę żeby szybko zajść w ciążę

Polecane posty

Pomijając to, że jesteś ordynarny to odpowiem : twój "stary" musi mieć max 38 lat żebym była nim zainteresowana, ma?

Niestety nie doczekałam się jeszcze odp. na moje pytanie, może któraś kobieta też tak szukała...

Gość gość
A co ten facet bedzie z tego mial ? Ani dziecka, ani kobiety. Za to potencjalnie psycholke na karku i alimenty . a skad on ma wiedzieć czy ci sie nie odwidzi i będziesz go ścigać o kasę?

Jak to co?! Będzie moim kochankiem przez chwilę. O alimentach, nazwisku, kontaktach z dzieckiem nie ma mowy, chcę dziecko dla mnie i żadnych problemów, alimenty, uznanie dziecka to brak gwarancji dla mnie, że nie będzie się wtrącał w wychowanie dziecka. A ja potrzebuję gwarancji i dyskrecji, które sama mogę zapewnić przysięgając na moje życie. Problem może w ogóle nie istnieć, gdybym miała pewność, że mogę szybko zajść w ciążę, ale to przemyślałam i będzie dla mnie bezpieczniej i łatwiej jak po prostu się nie przyznam i poszukam kogoś niby tylko do romansu.

Od psycholek sobie wypraszam! Nie moja to wina, że mam taki pomysł, bo mężczyźni są beznadziejni i nie nadają się na mężów.

Wczoraj, w autobusie widziałam bardzo ładnego chłopaka :(,który by się dla mnie nadawał. Ale ja nie jestem odważna i nie wiem, jak to wymyślić... :(

Gość gość
Teraz mówisz że nie chcesz alimentów, a później odwrócisz kota ogonem. Jedź do jakiegoś Egiptu czy Tunezji, ciapaki zawsze chętne i będziesz miała egzotyczne dziecko. Jak ty jesteś brzydka to może chociaż po ojcu będzie ładne.

Nie rozśmieszaj mnie, nie wydam na mężczyznę ani złotówki! A wycieczka kosztuje. To są problemy, te obawy, żeby nie płacić alimentów. Już zadecydowałam, nie przyznam się. Szukam kochanka niby na seks.

Gość gość
Zgodnie z polskim prawem nie można zrzec się praw do dziecka. Zawsze będziesz mogła ojca podać do sądu np. o alimenty. I nie ważne, co mu wcześniej podpiszesz, czy obiecasz. Takie jest prawo i ci bardziej ogarnięci o tym wiedzą. Ciekawe, czy ty wiesz i świadomie chcesz kogoś wrobić w swoje dziecko, czy rzeczywiście o tym nie wiedziałaś. Pamiętaj, kiedyś może ten tatuś być potrzebny, może się np. choroba trafić, dziecko z upośledzeniem, nie jesteś najmłodsza. I co, podarujesz, jak będziesz mogła kasę ciągnąć od naiwnego? Dopisać dziecko do tych, którzy dziedziczą po ewentualnym tatusiu? Nie wierzę, że jesteś taka głupia.

Nów, napisałem swoje dane, żebyś napisała do mnie na fb. Wtedy byś się o mnie czegoś dowiedziała, a ja w tamtym czasie interesowałem się twoją osobą. Około tydzień.

Gość NÓW_ZNÓW________
nic nie znalazłam, nieważne.

Gość NÓW_________
Ja tu nikogo nie szukam i z nikim stąd nie będę kontaktowała się przez jakiegoś facebooka żeby znał moje imię i nazwisko, lecz się! Poza tym tu nie ma w kim wybierać, sami psychicznie chorzy. Pozdrawiam.

Gość gość
Biedne to dziecko ktore urodzisz. Tak bardzo jestes zakochana w sobie, ze nawet tego dziecka nie kochasz