Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rodzice są wkurzajacy!

Polecane posty

Gość gość

Wkurzaja mnie, bo ciągle mi mówią jak mam się zachowywać, jak czegoś nie doslysze to zaraz albo głupie odzywki, niecenzuralne słowa, czepiają się pierdół, ciągle mówią jeśli jest dyskusja na dany temat to się później pytam niż teraz przecież jak mogłam coś zrozumieć jak miałam słuchawki?! Mówią to dla Twojego dobra?! Co mnie to?! Wkurzaja mnie nieustanne przestrogi rodziców. Coś mi się w nauce kiedyś nie powiodło tłumaczyłam ze nie rozumiem a mama od razu ze głupoty mnie interesują a ojciec spral mnie ze się poplakalam. Jak mówiłam rodzicom ze żyjecie w zupełnie w innym to ojciec usiłował się rzucić na mnie a jak ja czegoś zapomniałam mama mnie szarpala. Mówią na mnie drogie ciuchy ma, wszystko ma a taka zbuntowana! Tylko oczekuje tego żeby matura pomyślnie wypadła i będę miała święty spokój na studiach( myśle o studiach związanych z medycyna). Bo po 18 stce jednak nie mam spokoju. Co robić wybrać studia zaoczne czy co? Co chwila gadają jak Ty wśród ludzi będziesz się zachowywać?! Jak ty sie nadajesz do pracy?! Jak mi mówili masz tak się ubrać to chciałam inaczej ojciec mnie usiłował sprac wyskoczyć na mnie a mama jak się tak nie ubierzesz nie wychodzisz z domu?! NIKT MNIE W TYM DOMU NIE ROZUMIE! Lepiej mi jest z ciociami, wujkami, kuzynami. Tylko szczerze proszę doradzić

Gość gość
dzieci surowo wychowane lepiej sobie radza w zyciu Ty przynajmniej mozesz isc na studia.... Ja nie mialam pieniedzy

Gość gość
twoi rodzice są koszmarni. Nie możesz wyjechać na studia do innego miasta?

Gość gość
Dziecino, jeszcze wiele nauki przed tobą. Nie umiesz nawet kilku zdań poprawnie sklecić. Przeczytaj to co napisałaś. Nie jest ci wstyd ? Po maturze idź do pracy, zobaczysz jak to jest być dorosłą, samodzielną, samowystarczalną i odpowiedzialną za swoje genialne pomysły.

Gość gość
Też byłam krótko trzymana. Nie piłam, nie paliłam, nie szlajałam się z facetami. Będziesz miała swoje dzieci to zrozumiesz. Tyle że ja będę chciała miec dobry kontakt z dziećmi. Ale też powinnaś być wdzięczna za dobre warunki życiowe. Myślę że w wielu kwestiach przesadzasz.