Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sny prorocze

Polecane posty

Gość gość
to że czegoś nie widzimy nie oznacza to że tego nie ma usmiech.gif x Mało, nikt jeszcze nie udowodnił, że tego nie ma ;)

Gość gość
Gdyby głupota miała skrzydła to byście latali nad chmurami. Poczytać o psychice człowieka, podświadomości itd a nie wierzyć w takie bzdury. Ciemna masa.

Gość gość
Poczytać o psychice człowieka, podświadomości itd x Dzięęękuuujeeemyyy, domorosła psycholożko. Gdybyś wiedziała o tej "nauce" więcej niż trochę, to wiedziałabyś ile w niej ograniczeń i tematów bez wyjaśnienia. A gdybyś jeszcze więcej wiedziała o Freudzie, Jungu i ich teoriach, diagnozach i działalności, to odkryłabyś, że w gruncie rzeczy wiadomo po dziś dzień niewiele.

Gość gość
Jakim trzeba być zacofanym by w to wierzyć? Pewnie jeszcze jesteście katolikami?

Gość gość
"gość dziś Jakim trzeba być zacofanym by w to wierzyć? Pewnie jeszcze jesteście katolikami?" Jakie straszne czasy nastały że teraz wiara w Boga to coś złego wysmiewanego... Straszne

Gość gość
Nie rozumiem dlaczego miałabym się wstydzić wiary w Boga.

Gość gość
Ktoś powiedział, że się masz wstydzić? Chyba tylko tego, że nie wiesz ze jako katolik nie powinieneś wierzyć w takie bzdury.

Gość gość
Tu autorka 8:53 dlaczego niby jestem zacofana? Bo mam sny które się sprawdzają w rzeczywistości? Tak mam i już, nie próbuję przewidywać przyszłości, nie nazywam się jakąś wróżką czy jasnowidzem; nie chodzę do wróżki i nie wierzę w zabobony. Nie szukam żadnego przewodnika duchowego. Założyłam temat by dowiedzieć się czy ktoś też tak ma i faktycznie są takie osoby. To forum jest po to aby móc luźno porozmawiać na różne tematy, ludzie zluzujcie majty! Co do wiary w Boga , to tak wierze ibtego się nie wstydzę. Nie mówcie ludziom jak mają żyć!

Gość gość
"gość dziś Ktoś powiedział, że się masz wstydzić? Chyba tylko tego, że nie wiesz ze jako katolik nie powinieneś wierzyć w takie bzdury." Ale ze jakie bzdury? W sny prorocze? Sama mam więc trudno nie wierzyć nie sądzisz? W duchy w szatana? Tak wierzę. Dla szatana największym osiągnięciem jest to że ludzie przestali wierzyć. A on może sobie robić co chce. Wierzę w Boga nie wstydzę się tego jestem katoliczka i wierzę że są na świecie rzeczy o których pojęcia nie mamy.

Gość gość
jako katolik nie powinieneś wierzyć w takie bzdury. x W jakie? Czytałaś kiedyś Pismo Święte? Były cuda, egzorcyzmy, sny i widzenia prorocze itd. A jak powstał KK, to nagle wszystko z Biblii wymiotło? Czy słuchasz bezrozumnie, co Ci ksiądz w wiejskiej parafii mówi?

Gość gość
Zgadza się. W Piśmie Św. pojawiają się sny prorocze, np. św. Józef albo Jakub.