Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak u was dziala zauroczenie

Polecane posty

Gość gość

co wtedy czujecie? jak sie zachowujecie i czy jestescie w stanie ukryc je przed osoba ktora wam sie podoba?

Gość gość
Chemia była i nie dało się ukryć, ale że poza chemią nic więcej to powoli się wycofałam z tego, ale jeszcze przez kilka miesięcy będę wspominać jak zwykle.

Gość gość
Nie wiem czy da sie ukryc, unikam rozmow z nim, obserwuję z ukrycia, po cichutku pragnę

Gość gość
Dlaczego unikasz z nim rozmów?

Gość gość
Bo przy nim sie stresuje, boje sie ze cos palne albo nawet nie bede myśleć co mówię tylko skupiac sie na nim calkowicie, tzn on wie, ze mi sie podoba, ale robię wszystko by to sie nie wydalo. On jest zonaty, muszę trzymac sie z dala od niego.

Gość gość
Myślę o tej osobie nieustannie, śni mi się, interesuję się wszystkim co tej osoby dotyczy, lubię gdy jest w pobliżu, lubię patrzeć, rozmawiać. Jestem zakręcona, rozkojarzona. Staram się oficjalnie nie okazywać zauroczenia ale wprawny obserwator wychwyci to bez problemu, dalej to już od tej osoby zależy, co z tym zrobi.

Gość gość
Mi pojawienie się jej poprawia nastrój. Uwielbiam jak cos mówi, nawet samo cześć. Staram się nie popsuć tej znajomości i widzę, że mi ufa. No i fajnie to na tyle. Staram się nie rozmawiać i nie podchodzić do niej za często cos powiedzieć. Cieszę się, że ona cos do mnie mówi najczęściej pierwsza. Może wie, że ja tak specjalnie jestem cicho a może wie, bo mnie zna, że jestem nieśmiały. W każdym razie my możemy być tylko kolegą i koleżanką. Kiedyś mnie cos brało na więcej, zaraz sobie z nią wyjaśniłem, teraz juz przeszło. Kobieta urocza, każdemu się podoba. Co nie jest chyba takie dobre, bo każdy z nią by flirtował, to potrafi. Tak myślę, że nie widzi tego jej chłopak, jak ona sama jakby bajeruje facetów. ALe dobrze widzieć jak kobieta ma zaufanie do mnie.

Gość gość
A gdzie ją widujesz. Jak ona bajeruje innych?

Gość gość
Jest sprzedawczynią. Najczęściej miło zagaduje i sprawdza fajność nowych jej kolegów. Zdarza się i z klientem, jakoś tak za miło.

Gość gość
Każdemu mówi ,że jest samotną mamą. A ja wiem, że ma chłopaka. Sam w to uwierzyłem z początku i musiałem się dowiedzieć jako kogo mogę ją traktować, czy mam szanse. Nie mam, jest tylko fajną milutką istotą, którą spotykam prawie codziennie, los mi ją zesłał, żebym sobie popatrzył i patrzę.

Gość gość
Chłopak to nie przeszkoda. A wy pracujecie razem? Moze rzeczywiscie czuje sie samotna w zwiazku dlatego mowi o tym jakby go nie bylo.

Gość gość
Sprawdza fajność nowych jej kolegow wtf o czym ty mówisz co to w ogóle znaczy sprawdza fajność?

Gość gość
Nie razem ale kilka metrów od siebie. Może ona po prostu jest taka otwarta i miła dla każdego. Przynajmniej można się zaczarować. Widzę to po nowym koledze, jakoś tak stoi wryty i zmienia mu się głos. Bo go zagaduje, niektórych tak jakby bardziej jakby czule. Może sprawdza czy dobrze się z nim rozmawia, dogaduje, ona mu przecież wyda polecenie. Ale niejeden był tam taki niby suer a w robocie nie bardzo. A może w ogóle taka jest. Jak dla mnie samo bycie kolega jest fajne.

Gość gość
Co ci się w niej najbardziej podoba wygląd czy charakter? Pytam bo podoba mi się jeden chłopak i nie wiem czym go przyciągnąć do siebie, jak zwrócić jego uwagę aby tak myślal o mnie jak ty o niej.